Stöd Ukraina

Perrs blogg

Lördag 16 Oktober 2010 - Manchester

Det gäller att hålla sig framme - eller så är det i alla fall kul att vara på Old Trafford ...

En lite rolig episod från matchen vi var på. En pappa var på fotboll med sin son. Efter fem minuter hade Hernandez gjort 1-0 till hemmalaget Manchester United. Efter sex minuter kom pappan ursäktande och flinade lite förläget, med sonen i släptåg. "Oj då! Attans! Nu missade vi ett mål nu när vi är på match och allt" verkade han säga till dem han trängde sig förbi. Han satt långt in på raden.

Aj vilken otur, tänkte jag medans jag också tänkte att man kanske får se till att hinna till sin plats om man betalat dyra biljetter. De två satt sig i alla fall till rätta och fick se resten av halvleken.

Andra halvlek skulle börja. De två stolarna där pappan och pojken skulle sitta gapade tomma. Gästande West Bromwich reducerade till 2-1 bara några minuter in i den andra halvleken. Ett par minuter senare, vilka är det som ursäktar sig när alla måste resa sig, för att de två ska kunna ta sig fram till sina stolar? Jo, pappan och pojken såklart! Så nu hade de två missat ett fåtal minuter av matchen men alltså kommit sent till två av tre mål. Kul match för dem. Undrar om pappan kommer i tid nästa gång?

För alla som undrar brukar pausen vara ca 15 minuter.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet