Stöd Ukraina

Fredriiks blogg

Tisdag 27 Juli 2010 - Dar es Salaam

Dar es-Salaam

Vi kom till Dar på söndagen efter att ha varit på en walking safari på morgonen. Vi möttes på morgonen av en guide och två rangers med kalashnikov på axeln. De är tydligen extra försiktiga nu efter att en italiensk kvinna blev dödad av en elefant för ett par veckor sedan. Det bästa med safarin var en elefantmamma med sin lilla unge på väg mot vattnet för att dricka. 

På väg till flyget mötte vi stora horder av elefanter och giraffer som sprang mitt på vägen framför bilen. Vi stannade till för att äta frukost en liten bit från landningsbanan innan det var dags att flyga vidare. 

Framme i dar mötte vi Kulele. En kompis till Msangi från Zanzibar som skulle köra oss till hotellet och till flygplatsen dagen efter. 

När vi kom till flygplatsen var vi försenade på grund av all trafik och kom in i sista minuten till incheckningen men personalen hade ingen lust att hjälpa oss så vi fick inte åka med. Efter några timmar på qatars kontor var vi tvungna att åka ner till kontoret på stan. Först på tisdagen fick vi komma tillbaka och hämta våra biljetter till Sverige. Qatar airways i Stockholm lät oss inte omboka våra biljetter så det gjorde de på egen hand i Dar.  Det är sista gången jag flyger med dem. 
Nu är vi på väg hem och allt har gått bra ändå.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Dar es-Salaam
13 år sedan
Båtsafari
13 år sedan
Game drive dag 2
13 år sedan
Game drive II
13 år sedan
Selous game drive
13 år sedan