Stöd Ukraina

Hebas blogg

Tisdag 16 Juni 2009 - Billund
Resealbum: Legoland 2009

Dag 3: Legoland

Jag vaknade före 6 igen och försökte somna om men icke sa nicke, så det blev en joggingtur istället. Vid 9-tiden började vi gå mot Legoland och en spralligare Adrian har väl sällan skådats… När vi betalat in oss sprang han direkt till ett snurrande torn där man fick bra utsikt över parken. Sedan var åkandet igång! Provade i stort sett allt han fick, kollade själv på stolpen vid entréerna om han fick åka. Var bara på Lego Racers berg-o-dalbana som det blev lite väl läskigt, men det gick över snabbt.
Hade med oss egen matsäck vilket är att rekommendera - ett typiskt hamburgermeal kostade 75 DKK = 105 SEK och det var man ju glad att slippa betala!
Vi hann faktiskt se hela parken på en dag, men vill man hinna åka mer än en gång på ngn attraktion så är nog två dagar ett måste. Nu var det ju dessutom försäsong och i stort sett inga köer… som längst ca 20 minuter på den stora berg-o-dalbanan i riddarborgen. Eftersom vi inte hade särskilt varmt kände vi inte heller för att prova de blötaste delarna av parken så det sparade ju också lite tid.
Innan vi gick ut köpte Adrian en Indiana Jones modell + lösviktslego och sen tittade vi på Minilandet som vi sparat till sist eftersom attraktionerna stänger en timme innan parken.
På hemvägen gick Bosse för att handla och jag och Adrian byggde lego tills han kom tillbaka Blev en sen lasagnemiddag och vid halvnio sa A att han ville gå och lägga sig… men klockan hann bli 21:40 innan han somnade. När Bosse började massera hans fötter slocknade han på mindre än en minut!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Royal Botanic Garden & Edinburgh Zoo
10 år sedan
Sightseeing
10 år sedan
Edinburgh nästa
10 år sedan
50-årsdagen
10 år sedan
Slott och bilåkning
10 år sedan