Stöd Ukraina

Hansiaxelssons blogg

Lördag 7 Mars 2020 - Ban Saladan
Resealbum: Thailand 2020

Dag 15. Saladan igen!

Lanta Casuarina Resort är ett ganska flott ställe. Iallafall om man ska se till vad det kostar att bo här.
Vi har visserligen en..."parbungalow", alltså två bungalow i ett hus, alldeles vid poolen och 50 meter till strandkanten. Sånt får man betala för. 11340 bath för 3 nätter/ bungalow.
Frukosten är inte speciellt märkvärdig. Det finns det vanliga. Poolområdet är fint, men det finns inte en parasoll som är hel. Det saknas bord mellan solstolarna. Och som sagt; man måste upp tidigt för att överhuvudtaget få nå'n solstol.
Resorten ligger i södra ändan av Long Beach och går man ut på gatan är det stendött. Finns inga restauranger, ingen shoping, det är kolsvart.
Poolbaren däremot är bra. Här god mat och inte allt för dyr.

Det är sista kvällen på Koh Lanta, och vi tar oss in till WALKING STREET i Saladan igen. 10 minuter med minipicuppen. Vi dricker oss mätta på Hula Hula Pub, som har Happy Hour och äter oss mätta på streetfood.
Vid åttatiden är vi klara och vill hem. Vi tar en pickup, en riktig discopicup, full med neonljus och 8 högtalare som skränar ut musik.
Att transportera sig här utmed huvudgatan är inga problem. Det finns mängder av transportmedel. Framför allt scootrar/mopeder med sidovagnar. Plats för 4 personer, men det är bekvämare med de små lastbilarna.

Natten till idag åskade det och regnet vräkte ner. Men när vi vaknade var det fint igen. Det lovades ytterligare åsk och regnväder till ikväll, men det har vi inte sett till...ännu.

Imorgon checkar vi ut och drar vidare mot nya äventyr.

Anne och Hans
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Brandlarm och flygplatskaos
39 veckor sedan
Rundvandring på Guinness
39 veckor sedan
Kilkenny Castle och Hurling
39 veckor sedan
Ring of Kerry
39 veckor sedan
Cliffs Of Moher
39 veckor sedan