Stöd Ukraina

Bibolls blogg

Måndag 10 April 2017 - Coconut Creek
Resealbum: Florida

Butterfly World

Vi såg att vädret inte skulle vara det allra bästa idag så vi bestämde oss för att åka till Butterfly World. Så efter vi ätit en god hotellfrukost åkte vi till fjärilarna. Under resan dit såg vi nog den femte bilolycka sedan vi kom hit - men det är inte att undra på, så som de kör och tutar när de blir otåliga......
Det fanns många fjärilar att titta på i flera olika färger och storlekar.
Vi fick gå in i en tropisk värld där fjärilarna flög fritt bland oss besökare. De satte sig på oss och vi kunde få dem att förflytta sig från marken eller ett blad till våra händer.
De var mycket vackra och flög runt oss.
Lite obehagligt var det när de satte sig på marken, så vi kunde lätt kliva på dem!
Vi var runt bland fåglar också och i ett rum kunde vi mata papegojor om vi betalade för det. Vi nöjde oss med att titta och fota dem.
Efter vi druckit lite amerikanskt kaffe så var in ett varv till bland fjärilarna. Därefter åkte vi och tankade, drack moccakaffe på Starbucks och åt lite yoghurtglass till. Fortsatte sedan till en matbutik, handlade vatten och två linnen till mig.
Fortsatte sedan till Hollywood Beach, där det var mycket aktivitet. Det cyklades på olika sorters cyklar, badades i havet och även i en bassäng. Det fanns många restauranger där och vi valde en där vi köpte fyra bitar slajsad pizza som vi åt innan vi åkte tillbaka till hotellet.
Vi drack lite kaffe och rom innan dusch och tittade på Grease på TV!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Palmer i mängder
4 år sedan
På väg
4 år sedan
Mil Palmeras
4 år sedan
Ny strand
4 år sedan
Citronmarknaden
4 år sedan