Stöd Ukraina

Bloggithailandses blogg

Torsdag 9 Maj 2013 - Thailand

Budget i Thailand

Vad kostar egentligen resan? Jag tänker utgå från vår familj, 2 vuxna och 2 små barn, så får ni en uppfattning om vad det kan tänkas kosta. På den senaste resan vi gjorde till Thailand (Januari 2013) så slutade siffrorna såhär :

- Flyg tur och retur från Arlanda – Krabi = 28.000 kr för 2 vuxna + 2 barn. Det går dock få ner priset riktigt mycket om man bokar i tid. Vi bokade ganska mycket i sista minuten, så allt var fullbokat redan! Nu hittar jag tex en resa för 18000 kr för hela familjen. Så det kan skilja 10000 kr beroende på när ni bokar osv :)

- Boendet för 4 veckor slutade på 10500 SEK. I snitt 375 / natt för hela familjen. Vi bodde som mest 3 dagar i följd på samma hotell. Stannar ni länge på samma hotell får ni tex ner kostnaderna. I Thai Baht betalade vi i snitt 1693 Baht / natt.

För det mesta har vi bott i princip mitt på stranden, haft frukostbuffé osv. Ett 3 stjärnigt hotell skulle jag kalla det. Medelbra.

Det går absolut bo mycket billigare, från 300 Baht / natt. Så det går styra budgeten väldigt bra själv beroende på hur bra man vill bo osv.

- Mat. En lunch / middag kostade normalt mellan 200-400 Baht för allihopa. Ca 46-92 SEK.

- Fickpengar. Resan kostade totalt 25000 SEK + flygresan. Vilket i snitt blir 892 SEK / dag för hela familjen. Då är mat, boende, utflykter och shopping inräknat. Ja, precis allt vi sysselsatt oss med! Vi gjorde det vi kände för och snålade inte precis.

Här ( http://www.bloggithailand.se/ ) kan ni läsa om hela resan så ser ni hur vi bott, vad vi sysselsatt oss med mm :) Frågor?

MVH Sandra
http://www.bloggithailand.se/
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Vernazza, Cinque Terre
8 år sedan
Ökensafari i Dubai..
10 år sedan
Budget i Thailand
10 år sedan