Stöd Ukraina

Famlofquists blogg

Bangkok och Hat Yai

2010-12-11
Lämnade Sverige i går fredag med -9 grader och nu sitter är vi i Hat Yai med 25 grader varmt, Lovely

På grund av den finska strejken med Finnair hade de tidigare lagt vår flight från Köpenhamn och det gjorde väl inget men när vi såg planet och det gick upp för oss att det skulle ta 2,5h istället för 1,15 så blev vi lite sura.
Väl i Helsingfors så var det bara att ta sig till rätt gate och sedan påbörja boarding med destination Bangkok.

Vi flög Finnair största plan och man känner att man börjar bli rutinerad på långflighter, för resan gick hur bra som helst.

Landande i Bangkok i lördags morse. Vi hade ett par timmar på flygplatsen innan vi skulle flyga vidare till Hat Yai i södra Thailand. Vi hann med att handla myggmedel, äta vår första thaimiddag och strosa runt lite.
I Hat Yai bodde vi på ett Hotel som hette New Season. Där blev vi uppgraderade till 2 sviter så det gick ingen nöd på oss där.
En stad om vi passade på att tillbringa resten av dagen i. Vi var ganska trötta men med marknad i stan så var det bara att ge sig ut. Kändes bra att börja med lite små shopping.

På kvällen passade William och jag på att njuta av en härlig helkroppsmassage i 1 h. Efter flygturen var det så skönt. Får nog säga att det var en av de bättre massagerna jag haft och för 60 kr, värt varenda öre.

Kröp till sängen tidigt for att imorgon söndag bär det av till underbara Koh Lipe.
Kan inte riktigt fatta att nu är vi på här och vi har 4 underbara veckor framför oss. Oj vad vi ska njuta.
.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Ännu ett Hajdyk
11 år sedan
Tropisk storm
11 år sedan
Upptäcksfärd och skumtomtar
11 år sedan
Dykning med hajar
11 år sedan
Framme på Malapascua
11 år sedan