Stöd Ukraina

Laplanders blogg

Lördag 29 Mars 2008

Äntligen!

Måndag natt kastar vi oss i den färdigpackade bilen och åker de trettio milen ner till skavsta för avfärd mot Girona tidigt på morgontimmarna,väl där nere i Girona väntar en hyrbil på oss för vidare färd ut till kusten där vi ska bo en natt på all-inklusive hotell men så värst mycket blir vi nog inte på hotellet utan när vi ätit lunch där så tar vi bilen och åker en rejäl vända för att kolla oss omkring där så vi kommer nog tillbaka till hotellet lagom till kvällsfikan kan jag tro, sen blir det nog bara en promenad runt närområdet innan det är sängdags för barnen.

Morgonen efter bär det lagom efter frukost av till flygplatsen för vidare färd mot Fuerteventura där vi har bokat åtta nätter på ett lägenhetshotell, tanken är väl att det mest blir sol,bad+ någon utflykt både till fots och naturligtvis med hyrbil när vi ska litet längre bort tex. så har vi planerat att åka ner till Jandia en dag för att uppleva de fina stränderna där och en dag tänker vi tillbringa på Oasis park som tydligen ska var riktigt intressant för barnen enligt bekanta som varit dit.

Måste ju också in till mitten av ön för att uppleva "månlandskapet" som finns där skulle vara riktigt kul att få några skapliga bilder därifrån och dessutom passar vi nog på att besöka los molinos då i samma veva för barnen vill så gärna dit och kolla in de hundratals krabborna som sägs hålla till där.

På hemvägen så blir det en natt i Girona igen men den har vi inte bokat för den har vi chansat att vi kan tillbringa på lågprisboendet som finns direkt vid flygplatsen bara för att slippa en massa flängande fram och tillbaka när vi ändå ska fortsätta hem till sverige direkt på förmiddagen dagen efter ,men skule det visa sig att det är ok. det boende vi hade första natten så kanske vi bokar det till sista natten också den som lever får se.
haa det bra Bosse.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Vilken sommar!
13 år sedan
Fisket avslutat.
14 år sedan
Fisket avslutat.
14 år sedan
Lanzarote här kommer vi.
14 år sedan
Höstrusk.
14 år sedan