Stöd Ukraina

Trebs blogg

Torsdag 18 April 2002 - Antalya

Antalya, Turkiet

Long 30 42 E Lat 36 53 N

Fördelen med att bo på lyxhotell är att personalen hjälper till med allt, nästan oavsett vad man frågar om. När vi vill ha reda på en bensinmack i närheten för att köpa motorolja så är inte det några problem, när vi vill ha ett par tomma plastflaskor så går det också bra. Vi ägnar morgonen åt att byta olja, oljefilter och luftfilter på deras parkering, med utsikt över havet och hotellets pool.
Vaktchefen var riktigt proffesionell, han såg inte ens missnöjd ut när han fick ta hand om våra flaskor med spillolja.

Vi lämnar havet vid 12-tiden och rullar mot Istanbul, Det är drygt 70 mil dit så det får bli till att stanna någonstans för natten. Regnet och kylan gör att det inte är så mysigt att köra längre. Efter ca 30 mil kommer vi till Afoyn, en stad uppe på högplatån, kallt, regnigt och blåsigt. De första hotellet hade inte någon vettig parkering så det gick bort, det blir femstjärnigt igen, vi börjar få dyra vanor. Men när både frukost och middag är inkluderat, dessutom med parkering inomhus så är det överkomligt.

Det visar sig att hotellet är någon form av modernt hälsobad, så vi hamnar i bastun och det varma badet som man påstår kommer direkt från den nyttiga källan. När sedan middagen visar sig vara en buffé av det större slaget (konstigt med över 40 kalla rätter utan någon inlagd sill), så är allt fulländat.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Sundsvall
16 år sedan
Sundsvall
16 år sedan
Gävle
16 år sedan
Göteborg
16 år sedan
Kinnekulle Ring
16 år sedan