Stöd Ukraina

Gubbar_pa_drifts blogg

Torsdag 31 Juli 2014 - Rønne

Ännu latare.

Vi tre musketörer har lata härliga dagar här nere på Bornholm. Men de börjar rinna ut. På lördag är det oåterkalleligen dags att dra hem och och börja ställa in sig för att arbeta nästa vecka. Eller.......förresten, Rune är pensionär och kan fortsätta att leva livets glada dagar, medan Stefan och jag får fortsätta att slita för brödfödan under ytterligare några år.

Under de här dagarna vi varit här har vi farit runt och sett hela ön. Eller i alla fall alla de små mysiga städer och samhällen som finns utspridda över hela ön. Badplatser är det lite värre att hitta, men tar man sig ned till den sydöstra delen av ön så finns där gott om sanddyner och stränder. Där har vi i spenderat några dagar i lugn och ro.

Kvällstid har vi mestadels tagit det lugnt. Mest suttit och umgåtts i huset vi hyr eller gått ned på byn och spelat biljard.

Rune och jag mår som prinsar, medan vekligen Stefan testar den den danska sjukvården. Han har sprungit som en tätting de senaste dagarna, men ska nu kunna klara sig fram till hemkomsten.

/Conny
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemma.
2 veckor sedan
Två etapper klara två kvar.
4 veckor sedan
Sista rycket!
4 veckor sedan
Dagarna flyger iväg.
4 veckor sedan
Stillheten.
5 veckor sedan