Stöd Ukraina

Anderssons blogg

Onsdag 27 December 2006

Anderssons i Australien

Sista kvällen i Melbourn och nu börjar värmen återvända hit. Blivit bjudna på en mycket speciell spårvagnsresa runt Melbourn med fantastisk mat och sällskap. Resan tog 3 tim. Kocken var mycket speciell. Han gick runt och pratade med alla gästerna och han provade att snusa.
Imorgon bär det av till Sidney.
Dela med andra:    

Kommentarer
Calimar säger:
Hej på er. Det låter som en underbar resa med Koalabjörnar och allt. Om ni kan så plocka gärna med er en hem den hade gjort sig i min trädgård. Här hemma är det grått och trist, lite sol på förmiddagen men sedan kom dimman. Det har varit lite kyligt så lille Carl är pigg och glad när vi rider ut i Bruces skog. Ha det så bra så länge och ni kan ju riva av en aria eller två på scenen i Sidneys operahus. Hälsn Gunilla
Postat 2006-12-29 16:43  Anmäl
Olga säger:
Hej på Er, tog lite tid att fixa medlemskap, så om avsändaren nu är Olga så vet i alla fall Ingrid vem det är. Saknade dig iförgår på ridningen, känns i dag i kroppen kan jag säga.
Vilken resa ni gör, får bara hoppas på att vädret svänger och att ni får lite sommar - här hemma är det fortfarande milt och grått.
Ha det nu så gott allihopa down under.
Postat 2006-12-27 22:18  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Anderssons är hemma
17 år sedan
Anderssons i Australien
17 år sedan
Anderssons i Australien
17 år sedan
Anderssons i Australien
17 år sedan
Anderssons i Australien
17 år sedan