Stöd Ukraina

Alfvas blogg

Måndag 11 Augusti 2008 - Stockholm

Alona Beach - vi kommer tillbaka

Eftersom det har varit så mycket strul med diverse saker avseende våra resor detta år, har vi funderat och slängt runt idéer som galningar.
Vad ska vi göra?
Eftersom planen är en 3 veckors semester i jul, så vill vi inte lägga hela semestern redan i april då vi är vana att resa, utan vi ville dela upp det. Efter mycket intresse gentemot Eilat och Aqaba insåg vi väl själva att vi kanske inte var redo att lägga de pengarna på en 1 veckas resa. Återigen fick vi slänga ur oss idéer, allt ifrån skidresor till öde stränder kom i våra tankar.

Sen föll det mig in, Filippinerna! Vi SKA tillbaka! Bara en sista koll nu så det inte är Malaysia som gäller (på grund av familjesituation), annars blir det Filippinerna och Alona Beach till våren! Underbart - som vi har längtat tillbaka till detta ställe!

Men sen var det det här med boende - förra gången (april) bodde vi på Paragayo Resort på Alona, eftersom de hade riktigt bra priser. Nu funderar vi faktiskt på att intressera oss för det svenskdrivna Alona Studios. Någon som har erfarenhet från dem?

Synd att det bara är augusti, annars hade jag börjat nerräkningen redan! :)
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet