Stöd Ukraina

Teresitas blogg

Onsdag 27 Augusti 2008 - Los Angeles
Resealbum: Roadtrip 2008

A day at the beach

I "Sunny California" hor det liksom till kulturen att man spenderar viss tid pa stranden. Och idag var det dags! Bara att ta sig dit var ett problem. Pa kartan sag det ut att vara en resa pa max en halvtimme... det visade sig ta lite drygt en timme. Och vagarna dit var sexfiliga. Till saken hor ocksa att vi sov lange denna morgon, varpa vi var framme vid lunchtid.

For att maximera upplevelsen valde vi att aka till just Venice. Stranden dar Arnold en gang pumpade muskler, och dar det nu hanger killar som vill se ut som honom. Venice boardwalk, strandpromenaden visade sig snabbt bli ganska trakig. Perfekt for dem som vill inhandla en haschpipa, billiga solglasogn eller kanske en hennatatuering, men alldeles for flummigt for mig.

En fantastisk sak var att hyra cyklar, snygga amerikanska "Beach Cruisers", for att cykla utmed stranden. (Motion ar for ovrigt nodvandigt, maten har gor att man gar upp i vikt bara av att titta pa den.)

Men, det visade sig dock att Venica hade mer att erbjuda an festiliga souvenirer. I sodra delen fanns fantastisk arkitektur, bara den vart ett besok i omradet. Galna hus for manga miljoner kr. Och stranden ar fantastisk... om man orkar med allt folk och masar.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Barnmat i USA
13 år sedan
I love LA
13 år sedan
Oktoberfest
13 år sedan
Orange County
13 år sedan
Tombestone
13 år sedan