Weligama bay eller Mirissa beach för barnfamilj? Vilket vatten är lugnast?

9 jan. 2016 07:52
Visningar: 2062
Hej!

Vi befinner oss i Tangalle just nu, men har en sista natt att spendera och det lutar åt Mirissa. Var är det lugnast i vattnet? Eller har em bra pool eller både och? Har någon en bra erfarenhet? Gärna nära någon liten marknad eller shoppingmöjligheter.

Tack på förhand!
Av Airam68
10 jan. 2016 12:12
Bara varit i Mirissa,inte Weligama. Mirissa jättemysigt, men ganska höga vågor. Längs västerut på stranden kan man bada som i en liten pool innanför ett rev. Där finns hotell med pool, vet ej namn. Ingen marknad i Mirissa, men några affärer längs den hårt trafikerade huvudgatan (ej så mysig shopping med andra ord...).
16 jan. 2016 12:57
Hej,

Jag och min familj (två vuxna och barn på 7 och 9 år) åker till Sri Lanka i februari och har svårt att hitta rätt boende. Vi hade tänkt åka till Weligama men inte hittat något bra som är ledigt (i en ok prisklass).. hur var Hikaduwa och var bodde ni?

Tusen tack

/Lotta
16 jan. 2016 19:21
Hej Lotta!

Vi hamnade på Ranmal Beach Hotel i Hikkaduwa. Vi backpackade och tog det som fanns för en natt. Det var okej, men vi såg andra hotell som såg bättre ut på plats. Stranden var jättefin (jämfört med de övriga vi var på). Lagom mycket folk, flera restauranger att välja på. Indiska oceanens vågor är dock höga i princip överallt, så vi rekommenderar att ni väljer ett ställe med pool för barnens skull.