Vilket kryssningsbolag ska man välja i Karibien? Det finns för många!!

Av Jennyby
16 feb. 2011 23:30
Visningar: 6056
Hej rese-experter!

Jag och maken funderar på att åka på kryssning i karibien som vår honeymoon, men det finns så många olika kryssningsföretag. Vi tittar på Royal Carribiean, Holland America LIne, Norwegian Cruise eller Celebrity Cruises. Vore tacksam över åsikter kring de olika bolagen - eller kryssningar i allmänhet!

Hälsn Jenny
17 feb. 2011 12:32
Jag kan inte ge dig så jättemycket hjälp eftersom jag inte ännu varit iväg på någon kryssning. Men min dröm, och den SKA genomföras inom dom närmsta åren, är att åka med Oasis of the Seas, givetvis med balkonghytt. Eller möjligen med systerfartyget (vad nu det hette?) Fartyget är helt fantastiskt. Har sett flera reportage kring båten på någon discovery kanal. Jag tror att det kan bli en upplevelse för livet. Det är Royal C som har dessa fartyg tror jag. Lycka till med planeringen!
17 feb. 2011 15:52
Jag vet inte om det hjälper men var på en ö utanför mexico för 14 dagar sen där det låg tre stora fartyg Royal Carribieana, som var störst såg väldigt ny ut,Norwegian Cruise var mindre och såg mycket äldre ut.
den tredje kommer jag inte ihåg.
19 feb. 2011 18:21
Oj det var en svår fråga då det beror på vad ni vill ha. Jag har kryssat med Oceania, Fred Olsen, Princess cruises, MSC, Costas och Holland America. Alla var bra, kanske lite högre klass på Oceania, Princess och Holland America. Gå in på www.globetrotter.se och titta på de olika rederier som finns, där beskriver de de olika rederierna och de har oftast spec. priser.
25 feb. 2011 17:09
Hej!

Jag tycker absolut att du ska välja Royal Caribbean! Deras fartyg är mycket finare och lyxigare än andra. Oasis och Allure är de två största och nyaste fartygen i flottan och skulle passa perfekt på eran honeymoon-resa.
MVH Nike
Av Msdr
27 juni 2011 22:26
Hej! Nu har ni väl säkert hunnit boka (och kanske åka på) er kryssning, men jag; tycker att Princess cruises var alldeles utmärkt. SKönt med dessa var att det var väldigt få barn och hög medelålder = lugnt. För oss som är runt 30 var dte kanske lite väl lugnt, men det var hög klass på fartyget, bästa service och jätttefin mat. Vi var supernöjda!

Nu blev det Royal Caribbean för medelhavskryssning i sommar, och om läser runt på amerikanska sajter t.ex. googla valfritt kryssningsbolag + review, så får du fram väldigt utförliga recensioner!
17 aug. 2011 11:15
Hej

Vi har bokat in en kryssning till Bahamas med NCL och fartyget GEM som honeymoon resa i Nov.Vi bokade flyget till NY själva då det va mycket billigare. Vi betalade ca 700$ pp för en utsides hytt.Så ett tips är att kanske kolla upp det. Men boka resan själva via deras hemsida då det blir billigare än genom resebyrå

Lycka till
Av Staul
18 dec. 2011 17:35
hEJ!
vi har åkt både med NCL och Royal Caribean men tycker NCL var trevligare, de flesta i Sverige som åker på kryssning bokart med RCCL fört de marknadsför sig mest i Sverige. Kolla Princess cruises också de har jättefina båtar.