Varning för resebolaget IQ Travel

1 sep. 2014 16:17
Visningar: 655
Hej,
Ville bara slänga in en varning för resebolaget IQ Travel (Tema Escapes Skandinavia AB).Vi kom hem för ett par veckor sedan efter att ha rest med dem till Turkiet. Otroligt oseriöst bolag som inte höll vad de lovade och som rent av har varit både nonchalanta och otrevliga när vi försökt påpeka detta för dem. Välj ett annat resebolag så kommer ni säkrligen få en betydligt trevligare resa,
/Emily
Av Birgere
1 sep. 2014 18:41
Att bara skriva ATT något inte var bra säger absolut ingenting.
Skriv istället VAD som inte var bra så blir det mycket mer givande.
1 sep. 2014 19:36
Det började med att de sköt på resan för oss på grund av att det plötsligt "inte fanns några flygstolar" på de datumen, fick skjuta på semestern en vecka vilket krånglade till det en hel del för både mig och sambon. Men visst det fick gå. De lovade att kolla vad de kunde göra, lovade kompensation, sa gång på gång att de skulle återkomma vilket de inte gjorde. Jag fick ringa och tjata mig till de nya datumen för resan och den så kallade kompensationen. Jag påpekade redan då för dem att jag tyckte att det kändes oprofessionellt och att det kändes olustigt att åka på resan. Men det fanns ju såklart ingen anledning till oro enligt dom.

Enligt det vi hade bokat skulle det vara ett fyrstjärnigt och fräscht hotell. När vi kom dit var det snarare vandrarhemklass på det. Dessutom var det skitigt, skabbigt och mycket var trasig. Tex många av solstolarna vid poolen var trasiga. Servicen var usel och städningen på rummet obefintlig. Vi hade bokat all inclusive och enligt beskrivningen skulle tex snackbaren servera enklare rätter så som pizza hamburgare osv. Under veckan vi var där serverades det pasta med tomatsås - varje dag.
En dag fick vi stötar av vattnet i kranen, ja det var inte mycket som stämde på hotellet. Några exempel bara.
Jag mailade resebyrån när vi kom dit och fick bara ett halvspydigt svar om att jag hade haft för höga förväntningar och det är ju trots allt mycket billigare än i Sverige. Då lade jag ner för stunden och försökte att trots allt njuta av veckan där. Skickade sedan ett nytt mail till dem när vi kom hem där jag specificerade vad jag inte var nöjd med. Det mailet har de inte ens svarat på.

Försökte hålla mig kort men det visst en kortare novell ändå. :)
24 nov. 2014 12:47
IQ travel anmäldes och fälldes hos Allmänna Reklamationsnämnden för de inte följt gällande resekontrakt. Anmäl!