Varit på Koh Lanta, sugen på Khao lak, vad är fördelar/nackdelar?

Av Zenith
3 jan. 2017 14:09
Visningar: 1444
Hej!

Förra året var vi på Long Beach på Koh Lanta. Bodde på ok hotell (varken bra eller dåligt) Gillade stranden och var på några fina snorklingsutflykter och vandrade i en nationalpark. Var här 2 veckor. Nästa år tänke vi ta 3 veckor och böja med Bangtao beach en vecka sedan åka vidare två veckor till... ja det är frågan? Har med en 11 åring och en 13 åring (som ääälskade poolen vid hotellet så fin pool är ett plus på hotellet helt klart) medan vi 4 vuxna gillar snorkling, småshopping, utflykter och havet. Funderar på Khao Lak, men vad är + och - jämfört med Koh Lanta? Eller ska i välja ngt annat?
8 jan. 2017 19:10
Vi har varit flera ggr på båda koh lanta (khlong dao beach) och khao lak (Nangthong beach). Vi trivs kanon på båda dessa. Mer restauranger på beachen på koh lanta vilket vi gillar. I khao lak har vi bott på nangthong bay resort som ligger på stranden med bra pool och fint hotell till bra pris. Annars ganska lika vad gäller byn och shopping. Kanske lite bättre priser på koh lanta. Fler nybyggda hotell i khao lak efter tsunamin. Vi har snorklat på Similan Island utanför Khao lak men jag tycker att koh rok utanför koh lanta är bättre.
Har även varit i Bangtao vilket var fint med alla sjöar runt många hotell där man kunde åka båt till stranden! Fin och lugn strand längre norrut men de två andra ställena är mysigare.

Trevlig resa