Var på Koh Chang ska man bo?

14 mars 2016 22:20
Visningar: 2779
Åker till Koh Chang efter jul i år (2016) och ska stanna där 2 veckor. Två vuxna och två barn 5 o 6 år gamla.

White sand beach verkar ju fin. Vad är skillnaden på norra, mellersta och södra delen?

Klong prao, är det FÖR långgrunt...? Våra barn kan simma, och jag vill inte gå en kilometer för att doppa mig.... Är stranden väldigt smal? På vissa bilder ser den ut att bara vara ett par meter bred.... Känner man sig isolerad här? eller finns det något utbud av affärer här?

Var är den steniga stranden? Där vill vi inte bo....

Lonley beach, hur är den? Något annat alternativ någon kan tipsa om här? Vi tänkte byta boende/strand/ställe en gång under vistelsen. Max omkring 1000 kr natten, helst bungalow och PÅ stranden. Familjen vill sova tillsammans med egna sängar åt båda barnen.

Kan tänka oss något enklare ena veckan och lite lyxigare andra, då gärna med fin och fräsch pool och gärna någon barnklubb...

När jag tittar på bokningar nu (mars 2016) finns nästan inget... Är jag för tidigt ute så det inte är släppt än, eller är det så fullbokat snabbt? Nu tittar jag på familjebungalower/rum....
Tips mottages tacksamt!
Av Zxcvbn
18 mars 2016 09:04
White Sand Beach är som 'centrum' kan man kalla det. Där är det mest affärer och stånd med krimskrams. När du åker mot Lonely Beach hållet så blir det 'lugnare och lugnare' för varje by du passerar.

Jag själv gillade att utforska ön på Moped, Bodde dock alltid på White Sand Beach.