Vandring/paddling/fiske

17 sep. 2017 11:27 (redigerad)
Visningar: 224
Goddagens, skapar mitt första inlägg på detta forum i hopp om att hitta likasinnade. Jag är 27år gammal bor i Sthlm och har ett stort intresse av att komma ut mer på vandringar/fiske resor. Har hunnit med några fjällvandringar denna sommar samt en kajaktur på klarälven men känner att jag inte vill sluta bara för att hög sommaren är över.

Är det någon som är intresserad av att åka iväg kommande eller nästkommande vecka någonstans i vårat avlånga land hör gärna av er så kanske vi kan komma iväg på något äventyr. Jag har även bil och jag är på det mesta och har all utrustning samt kan även fixa rabatter till den som behöver inhandla friluftsutrustning då jag jobbar som jakt/vildmarks säljare samt elektriker.

Jag har dock inga större navigations kunskaper, jag är intresserad av fiske/vandring eller kajaktur.

https://i.imgur.com/ZQsa27W.jpg

[img]https://i.imgur.com/HS0hvaQ.jpg[/img]

[img]https://i.imgur.com/bJm1ETX.jpg[/img]

Vi hörs!
Medlemmen har tagit bort svaret
31 okt. 2017 09:56
Hej. Vad roligt att jag hittade denna tråd. Jag har börjat intressera mig mer för fiske och vandring och skulle behöva hitta några resekompisar att sticka ut med när lusten faller in. Fiska har jag gjort under ett par år och efter att jag fjällvandrade för första gången i sommar känner jag verkligen att jag vill ut igen.

Lite om mig: 24 år, bor i Stockholm och jobbar som tjänsteman. Innan det var jag kock och försöker hålla kvar det intresset genom massa olika mat och ölprojekt. :)
31 okt. 2017 11:30
Citerat från Siggeplutt:
Hej!! Jag gillar att vandra!! :)
Hej,
Jag svarade trådstartaren här ovanför men såg att tråden var några månader gammal. Så tänkte även höra av mig till dig om du är intresserad av att sticka ut och vandra :).