Väder i mars

Av Lofale
3 jan. 2018 13:42
Visningar: 531
Hej!
Vi planerar att åka till Praslin och La Digue i mars. Även en kort tur på Mahe. Har läst att den större regnperioden sträcker sig fram till mars, men börjar att avta då. Någon som har egna erfarenheter vad gäller dessa öar?
Och hur är det med tång m.m vid stränderna på nämnda öar? Vilken sida bör man hålla sig till? Har läst olika bud och är något förvirrad på denna front...
Tack på förhand!
Av Friss
2 mars 2018 17:07
Hej! Undrar detsamma, trist du inte fått något svar.... Jag googla samma fråga på engelska,hittade en hel del svar om det på tripadviser. Trevlig resa!!
3 mars 2018 09:02
Hej, jag har ingen erfarenhet av Seychellerna i mars månad men var där i december. Visst kom det lite regnskurar då och då men inget som var överdrivet jobbigt. Det regnar över på 10 min eller nåt och sen är det fint väder igen.
La Digue är en liten ö som man tar sej med lätthet runt på cykel eller om man vill gå. Men det är oftast cykel som gäller. Så jag tänker att om man inte trivs på en strand så är det ju bara att hoppa upp på cyklen och dra till nästa strand. Cykelhyra ca 60 kr/dag. La Digue i övrigt är nog en av dom vackraste och häftigaste ställen jag varit på.

Praslin är även det en fantastisk ö. Lite längre avstånd men ta bussen det funkar jättebra och kostar någon krona. Även här är den ena stranden efter den andra bland det vackraste som finns.

Missa inte den goda Take -away maten på något av ställena.

Hoppas ni får en underbar resa.

/mia