Väder i januari?

Av Helgman
28 dec. 2012 23:08
Visningar: 6065
Hej! Vi har bokat en resa nu i januari till Akumal. Men enligt yr och smhi är det regn i princip varje dag just nu. Så frågan är, är det så dåligt väder som dom visar? är det någon som vart där nyss eller som varit där i januari som har någon koll? :)

Lite smått oroliga :P
9 jan. 2013 15:18
Jag och min familj ska till Playa den 20 januari. Jag blev också orolig när jag kollade här på internet, så jag mailade guideonline i Mexico och frågade. Det visade sig att det vädret som visas här inte alls stämmer. De sa att det hade varit varma sköna dagar med något moln och någon regnskur någon dag. Kvällarna var lite kyligare så en kofta rekomenderades! Skönt!
Av Helgman
9 jan. 2013 16:34
Ja jag skrev också till dem. Och fick i princip samma svar som dej :) Får hoppas det stämmer!
Ha en skön semester :)
Av Rawkus
9 jan. 2013 16:47
Sååååå de flesta väder sidor på nätet stämmer alltså inte? Då det klart och tydligt visar ostabilt, växlande väder som borde vara helt normalt denna årstid? I början utav Mars ska det vara rätt så säkert väder vad jag har undesökt och sett men kan ha helt fel..Någon kunnig som kan ge oss ett svar tack. :)
Av George_
11 jan. 2013 10:02
Är också rätt så orolig. Står ju att det åskar i princip varje dag så man undrar ju. Dock så är det bättre väder om man tittar via apples vädertjänst i iphone.

Inte för att det går att påverka men är det någon som vet något konkret?
Av Msdr
11 jan. 2013 22:13
Jag var i regionen i februari för några år sedan, och det var fantastiskt väder mestadels, lite regnskurar här och där förstås, men ofta ganska kortvarigt.
17 jan. 2013 14:27
Var där i slutet av januari för två år sen regnade en del ingen thailandsvärme direkt och tänk på att kvällarna kan vara lite kyliga.
Av Grylpan
22 jan. 2013 15:44
Hejsan,
Jag har en kompis som är nere nu och hon sa att det är 25-27 grader på dagarna, men ibland kyligt på kvällarna.
Vi ska åka till Akumal den 26 januari, så jag blev lite orolig när hon skrev att man skulle ta med kofta, har varit inne på en massa olika väder sidor och vad jag kunde se så skulle det regna i stort sett hela nästa vecka :(
Men blev lite possitiv av det ni skrev, att det oftast inte stämmer. Så jag hoppas verkligen på sol och värme och inte en massa regn, det fick vi tillräckligt i somras....
Av George_
22 jan. 2013 17:04
Har varit här i en vecka nu och kan informare följande.

Varje dag är det i princip soligt på morgonen. Se därför till att ta er till strand/pool tidigt. Men det växlar mycket. Det mulnar upp på eftermiddagen. Varierande från 13-16.
Idahg är har molnen kommit tidigt men hoppas det klarnar upp snart. Gick upp till rummet precis och kl är 10, håller tummarna. 25-27 grader.
Vissa kvällar kan det bli lite kyligt så ta med kofta.

Oroa er inte. Superhärligt land så ni kommer ha det jättefint!