Turkiet

Av Emy454
26 jan. 2010 15:36
Visningar: 514
hej. min man och jag ska till Alanya april nu

vi ska bo på Erkaptan, är det fel boende???

jag har läst här inne,och det verkar ingen som

har bott på detta boende

är det nån som har varit i Turkiet slutet av April

som kan säga om vädret var bra, ( om det är skapligt varmt )

och om vattnet är badvänligt,den tiden.

vi ska vara borta 2 veckor ska titta på alla sevärdheter som finns också

Är det sant att turkarna är otrevliga??
Av Feliice
31 jan. 2010 17:31
Hej !

Erkaptan är ett fint hotell men i ett lite off-område, dock väldigt nära ner till huvudgatan. Och med tanke på att det inte kommer vara någon särskild hetta i April så kan ni enkelt promenera ner till centrum :)

Det går att bada i April, dock är det inte många som gör det. Men folk badar även på vintern så det beror lite på hur kräsna ni är :) Men i April är det fortfarande lite kyligt på kvällarna, så ta med långbyxor och en kofta iaf. Men skiner solen kan ni utan att frysa ligga o sola och även gå runt o kortbyxor/kjol & t-shirt ! :)

Turkarna är inte otrevliga. Men ni kommer väldigt tidigt på säsongen så försäljarna är säkert väldigt "hungriga" och kommer göra allt för att få in er i deras butiker. Och vissa kan se dem som otrevliga, men det är bara att ingorera, det är inte möjligt att gå in i varenda affär i hela alanya, men det tycker ju såklart turkarna och kan få ur sig ett och annat fult ord om ni inte går in i just deras butik. Men skit i dem, för det spelar ingen roll vad man gör eller säger dom ger sig inte ! :)

Om du har några fler frågor så är det bara att fråga på :)
24 mars 2010 13:15
jag har varit i Antalya.bodde på ett hotel som hette Alphamare,kan ju säga att jag tycker sådär om Turkiet ingen favorit men inget heller jag ogillar,var på en båtutflyckt i Kmer,dte var enormt fin.maten var hyffsad.Turkar kan vara enorm framfusiga inte otrevliga men jobbiga,de sliter och drar i en för man ska köpa olika saker. men fyndade en hel del i klädväg och fick en och annan raki av kärlekskranka turkar.de har säljer billiga ther och kryddor samt smycken.mycket är kopior,men ändå fina saker.