TSS

Av Berest1
1 nov. 2015 11:08
Visningar: 57
Jag var skeptisk till det låga priset (900:- inkl. 5 stjärniga hotell) men slog till på vinst och förlust och fann allt överensstämmande med reklamen från TSS. Har deltagit i 2 resor och är komplett nöjd.
Beträffande middagen så kände jag mig "låst" till hotellet i vantan på middagen medan jag kunde gå ut på stan och turista i.s.f. att stanna på hotellet. Lunchen är OK att inta med gruppen.

Enda nackdelen är de iglar till försäljare i mattfabriken och skinnfabriken. De är både irriterande och lurendrejare.
Vi blev lovade att returnera det vi inte vill behålla av de inköpta presenter med DHL och få pengarna tillbaka. Jag köpte 3 skinnjackor som presenter som kostade enligt prislappen €2.250 men prutade ner dom till €250/st och trodde jag gjorde en bra affär tills jag kom hem där mina barn skällde på mig att priset är på tok för högt.

Nåja! är jag en svensk idiot så får jag skylla mig själv. Jag behöll två jackor och returnerade den tredje som inte passade någon i familjen men där upplevde jag ett rent helevete. De svarar inte på mail, när de gör det efter hot om att kontakta kammarkolleget, turkiska turistbyrån och konsultat! då får dom eld i röven och svarar, då har man spillt 4 månaders skriverier och hot med all tillhörande irritation. Efter att de svarar och lovar betala tillbaka! så tar det ytterligare en månad och flera mail med nya hot om att vända mig till tidningar, TV och domstol innan man får tillbaka pengarna.

På mattfabriken höll jag på att bli utkastad när jag ville betala endast 1000:- för en 70 x 30cm matta mot 20.000:- som de begärde. det var nära slagsmål.
För läsarens kännedom: turkarna höjer priset till tio- tjugo dubbla för att gå ner 30% och den godtrogna turisten tror sig ha gjort en bra affär

Mitt råd är: Bedöm vad priset i Sverige är och erbjud endast hälften av värdet (eller erbjud 60% om du absolut vill ha produkten).

Köp aldrig någon present, du får aldrig dina pengar tillbaka om du inte har ork och tålamod att fajta. turkar är lögnare av naturen (med facit i hand).

Går du på "turistbasarer" så räkna med att får betala 10ggr mer än om du går på turkiska basarer men det har du ofta inte en chans till eftersom hotellen är oftast belägna på turistorter utanför staden (såvida du inte är villig att ta dig till stan på egen hand).

erfarenhetsmässigt rekommenderar jag TSS, annars hade jag inte rest två ggr med dom.
.