Transport mellan Phuket airport och Ao Nang

Av Indra
15 nov. 2010 15:13
Visningar: 1908
Undrar hur jag och min man skall ta oss till Aunang på smidigaste sätt. Han är knäopererad så vi kan inte ta båten vilket annars vore smiidigt. Taxi, minicab eller???? Hatar att pruta så vi vill helst ha bokat i förväg, annars kan jag tänka mig att det står flera minibussat på flygplatsen. Vad får man räkna med för priser?
15 nov. 2010 15:42
Grannen tog en taxi från Phuket flygplats till Ao Nang i våras och fick betala ca 500 SEK en väg. Han hade inget förbokat hotell utan hade endast köpt en flygstol. Alternativet är att maila hotellet och be dem ordna transport men då får du säkert räkna med att par hundralappar till.
Av Loho
15 nov. 2010 18:01
Hej. Sist vi flög till Phuket (Dec-09) så var det fasta priser på taxiresor från flygplatsen. Det fanns prislistor uppsatta vid traveldiskarna. Man betalade vid diskarna och blev tilldelad chaufför. Kommer inte ihåg vad vi betalade men vi tyckte det fungerade bra.
Hälsningar Lotta
Av Indra
15 nov. 2010 20:56
Vi flyger direkt till Phuket med charterflyg (3 veckor) och hade tänkt oss att börja med PhiPhi-öarna. Eftersom min man med kort varsel knäopererades får vi lägga om våra planer för att hoppa på och av båtar på kryckor är inte så lyckat. Vi kommer att vara de sista 10 dagarna på Phuket, kanske Koh Ko Khao där vi varit tidigare. Tack för svaret.>Citerat från haikko:
Varför flyger ni till Phuket? Mellanlandar ni i Bangkok?
Om ni mellanlandar i Bangkok borde ni boka inrikes ner till Krabi istället så är ni nära Ao nang.