Transfer Kalibo - Boracay m.m.

5 dec. 2016 11:54
Visningar: 533
Hej!

Kommer landa kl 23 på Kalibo Airport. Hur ser det ut med transfermöjligheter till Caticlan->Boracay då?

Hade vi landat mitt på dagen så är det såklart inga bekymmer men nu när det är natt, bör man boka transfer innan eller är det lugnt?

En till (dum:/) fråga.

Åker med Cathay Pacific med mellanlandning London o Hongkong. Från HK åker vi med Cebu Pacific till Kalibo. Vart hamnar vårt bagage? Direkt till HK där vi måste checka in igen eller direkt till Fili? Eller bara till London där ny incheck krävs?

Tack för svar:)
5 dec. 2016 12:05
Kan ju passa på att fråga hur det ser ut med båtar ut till Boracay så sent. Med facit i hand så skulle man ju tagit en natt i förslagsvis HK för att sen landa tidigare på Filippinerna. Men nu äre som det är!
6 dec. 2016 15:15
Vi flög samma resa förra året. Bagaget fick vi hämta ut i HK. Vi hade INTE bokat en sammanhängande biljett utan bokade Cebu vid sidan om. Har ni en och samma biljett så borde ni få bagaget hela vägen. Cathay samarbetar med de flesta bolag så du kan nog fråga när du checkar in.

Man brukar att få betala extra för båttransfer om man kommer sent till Caticlan. Jag bokade transfer med Southwest med dörr till dörr transfer. Funkade kanonbra och var inte särskilt mycket dyrare än att fixa allt själv.