Tjej söker reskompis till aussie!

10 dec. 2017 18:36 (redigerad)
Visningar: 486
Hej! Jag är en tjej på 24 år som vill ut och resa. Har alltid drömt om att åka till Australien. Så därför vill jag få denna dröm uppfylld nu! Jag är en okomplicerad tjej som söker en till okomplicerad tjej att resa med! :)

Jag har inte planerat nånting! Jag tänker att det kommer vi göra ihop. Jag vet bara att jag vill vara borta 1-2 månader och jag vill inte jobba. Därför behöver man ju en hyfsat bra kassa för att göra detta till sin livsresa :)

så är du en härlig tjej som letar efter en reskompis, så skriv gärna till mig :)
22 dec. 2017 18:02
Hej!
Låter grymt, jag letar också efter en härlig reskompis :) Jag kommer att åka till Aussie runt första mars och kommer att vara borta runt 1-1,5 månad (blir nog 2 veckor på Bali i slutet eller början av resan har ej bestämt än). Jag drömmer om att dyka, snorkla, surfa, sola bada, åka ut till fina öar, vandra i nationalparker och djungler samt se djurlivet (kanske hyra en campingvan några dagar?). Tänkte fokusera på östkusten/norra delen.
11 jan. 2018 17:02
Hej!! Förlåt att jag inte svarat. Men jag kan inte åka förrens senare på året tyvärr 😭
15 jan. 2018 14:23
Hej! Är också intresserad utav att resa till Australien. Har ev tänkt sensommar eller hösten, har alltid varit intresserad utav att se Australien, kom precis hem från Santa Barbara efter att ha varit där i ett år så känner att jag skulle vilja se något annat framåt hösten, nu behöver jag tjäna ihop lite pengar! Skriv gärna ett meddelande om det låter intressant!! :)
/ Alexsandra
Av Linn_j
2 feb. 2018 14:44
Hej! Är inne på samma spår som dig, vill också åka till Australien. Jag skulle gärna vilja åka i höst, när har du tänkt dig? :)
2 feb. 2018 15:37
Hej, även jag är intresserad av att backpacka i Australien i höst. Är intresserad av att vara borta i ett par månader och bara ha det gött och leva livet :)
17 feb. 2018 07:58
Jag har tankar på att åka till Australien men skulle tidigast kunna åka i oktober i år. Jag är en spontan och okomplicerad människa som är öppen för det mesta. Låter det intressant så hör gärna av er här eller på en (Matilda West)
27 feb. 2018 19:06
Hej! Jag är också inne på att åka till Australien, upptäcka och ha kul. För min del blir det att åka senare i år. Hör gärna av dig! :)
Felicia Wirdeman på facebook :)
28 feb. 2018 01:03
Hejhej! Är precis som resten inne på Australien till hösten, för att upptäcka och ha sin livs resa! Vill vara borta tills pengarna tar slut eller man känner att man vill hem :)
Hör av dig/er om det låter intressant, Alicia Thomasson på Facebook :)