Tipsa om Barcelona, Berlin och Amsterdam

4 juni 2015 12:50
Visningar: 53
Hallå där!

Jag (21 år) och min pojkvän (22 år)ska ut och resa i Europa nu i sommar och vill ha era bästa tips på saker att se och göra samt ställen att bo på i Berlin, Barcelona och Amsterdam. Vi är öppna för förslag och tycker om att göra det mesta, men det ska helst inte vara superdyrt! Både kulturella och partyställen är utav intresse. Om det är någonting vi bör undvika får ni gärna nämna det!

Tack på förhand!
4 juni 2015 20:04
Hej,

Det finns ju ett antal trådar om dessa ställen här på reseguiden redan där ni säkert kan hitta massor av svar på era, något luddiga, frågor.

jag har även skrivit en stor guide + massa mindre restaurang-recensioner, om Berlin där jag har listat restauranger och barer och tips på boende i de olika stadsdelarna. Det finns även en karta med alla ställen jag skrivit om utsatta och en hel del bilder. Du hittar alla mina tips om Berlin här: http://runtklotet.com/category/europa/tyskland/

jag har även skrivit en hel del om Barcelona här: http://runtklotet.com/2013/10/06/barcelona-det-perfekta-resmalet/

om du har några mer specifika frågor så är det bara att fråga på här i tråden så kommer jag och alla andra att försöka hjälpa er så mycket vi kan.
skriv gärna lite mer om er och era intressen - det ni skrivit i trådstarten är lite för allmänt för att ge riktigt bra tips.