Tips på bra mat ställen och barer i Phuket området.

Av Lillly
13 jan. 2018 18:42
Visningar: 273
Jag och en kompis åker till Thailand den 1/2 och skulle gärna vilja ha lite tips på ställen med bra mat. Även tips på barer / nattklubbar / shopping / utflykter osv uppskattas.
Varit där en gång tidigare, men skulle vara roligt med lite tips ifrån andra. :)
18 jan. 2018 14:09
Hej :)

Angående shopping så tycker jag nattmarkanden i Phuket Town på helgerna har det mesta. Om man vill ha riktiga butiker finns bla Phuket Festival. Barer och nattklubbar har jag tyvärr inte så bra koll på men på Bangla Road i Patong finns det fullt av dem.

När det gäller mat så gillar jag de enkla gatuköken som thailändarna själva äter på men beror ju lite på vad man gillar.

Förslag på utflykter är James Bond Island, Phi Phi, Similan (rekommenderar att stanna en natt för att hinna njuta) och Khao Sok Nationalpark med en natt på en flytande bungalow i Cheow Lan Lake rekommenderas starkt. Om ni känner för att göra något annorlunda och lite extra speciellt kan jag rekommendera att besöka Barnhemmet i Muang Mai (ligger nära Nai Yang). Det är svenskar som driver barnhemmet och jag har själv varit där som volontär i 4 måndaer. Inget går upp med att se barnen fulla av glädje. (Glöm inte att anmäla först att ni ska komma bara)

Hoppas ni får en bra resa!