Tips på barnvänligt hotell i Bangkok?!

Av Carro_m
4 jan. 2015 14:53
Visningar: 599
Hej!
Vi är en familj på två vuxna och två barn (1,3 år) som ska tillbringa våra tre sista dygn i Bangkok. Vi skulle vilja ha lite tips på bra barnvänligt hotell. Det vore bra om det är relativt nät till bra kommunikation så vi lätt kan ta oss till olika aktiviteter. ☺

Tacksam för svar! ☺
4 jan. 2015 23:43
Asia hotel kanske. BTS station utanför lobbyn och shopping några minuter bort. Även nära till Ocean World. Ska tillägga att jag inte bott på just det här hotellet själv men gillar läget och funderar på att boka det nästa resa.
Av Carro_m
5 jan. 2015 19:06
Känner igen det hotellet, har varit inne och kollat på det tidigare. Är siam ett bra område att bo i?
5 jan. 2015 22:33
Om man gillar shopping är det ultimat
Av Albinae
5 jan. 2015 23:30
Har också tittat på Asia hotell, kan absolut tänka mig att bo där nästa gång med min familj. Grand Diamonds Suites hotel, ca 5 min max m taxi till MBK som riktmärke, var vi supernöjda med. Fina lägenheter med mycket bra frukostbuffé.
Även Prince Palace hotell var vi jättenöjda med, dock lite längre m taxi till MBK ( för att ha någon referenspunkt:)) ca15 min. I närheten av PP finns också mycket billig shopping!!
6 jan. 2015 18:30
Bor just nu på ett fantastiskt hotell vid floden!! Kolla "Anantara Riverside Resort och Spa" rena lyxen för en mkt rimlig peng!! Betalar ca1000/natt för dubbelrum m frukost. Här finns allt du kan önska dig för en barnfamilj, och lite till😉 Fantastiskt bemötande på hotellet och här är otroligt vacker miljö. Hotellet har även fått utmärkelse för en av världens bästa frukostbuff'e'er, välförtjänt utmärkelse kan jag intyga! Lugnt och härligt poolområde m barnpool. 10 olika restauranger att välja på inom området om man inte orkar förflytta sig in till city varje kväll. Om ni vill in till city så Ta Hotellets egna flodbåt( gratis😊 ) Till en pir med skytrain så är du mitt i smeten på fem min!
vi avrundar vår egen thailandsluff på nästan fyra veckor med fyra fantastiska nätter på detta magiska lyxhotell!
Vi bokade via " Thailandsresor" s hemsida
6 jan. 2015 18:35
Glömde skriva att här finns dubbelrum från ca 600kr/ natt beroende på om man vill ha utsikt över floden eller inte😊😊
Av Carro_m
6 jan. 2015 20:27
Prince palace hotellnkollade vi oxå på igår och blev lite intresserade så det ska vi nog kolla lite mer på. ☺ super bra tips å även bra med något riktmärke att gå på när man inte känner till denna stora stad sen innan. 😃
Av Carro_m
6 jan. 2015 20:29
Citerat från Mammagloria:
Glömde skriva att här finns dubbelrum från ca 600kr/ natt beroende på om man vill ha utsikt över floden eller inte😊😊
Det låter toppen! Detta ska vi kolla på nu. Kul att höra från någon som är där nu. 👍☺ tack för värdefulla tips! 😊