tips om Thailand tack!

17 sep. 2018 17:00
Visningar: 208
Ska åka till Thailand i januari/februari någon gång, men vart åker man om man vill ha kombinerat uteliv med fina stränder och kanske aktiviteter på dagarna? Har varit i Patong och där är ju utelivet bra, har tittat lite på hotell där men det är ju inte super mysigt, vilka ställen i Phuket som ligger nära Patong är bäst? Kamala beach, Karon beach? tips? Vill nog helst åka till Phuket alternativt krabi om det finns tips om det. Allt är av intresse ! :)
Av Erik777
17 sep. 2018 18:11
Tyvärr är det ju lite så att där det finns bra uteliv finns det mycket folk och där det finns mycket folk är stränderna inte speciellt fina.
17 sep. 2018 18:30
Nej det är jag medveten om, därför jag frågar vilka ställen som ligger nära Patong som är bäst, om man vill bo i närheten av Patong för att få utelivet men finare stränder och aktiviteter på dagarna, har varit på andra ställen nära Patong tidigare på dagsutflykter men minns inte vad de stränderna hette, det fanns hotell och restauranger runt omkring och kanske 10-15 min resa från Patong. Tyckte de stränderna var finare än den som finns i Patong samt att det var renare och inte lika mycket ungdomar.
Av Toande
23 sep. 2018 18:20
vi gillar att bo i kata el karon , vi brukar ta oss till andra stränder o nån ö när vi e där ,