Tips om boende, Costa Brava kusten

15 feb. 2010 15:38
Visningar: 6162
Vår familj med barn i 10-års åldern ska åka till Costa Brava i början av Juli. Är det ngn som har ngt bra tips på boende, mysiga byar eller andra bra tips. :-)
15 feb. 2010 21:12
Hej !
Ett bra val att åka till Costa Brava,nog den vackraste kuststräckan i hela Spanien.Jag har vistas under många år här.Har återkommit till en liten by som heter Platja d`Aro.
Underbara stränder,båda klippstränder och långa sandstränder.Kristallklart vatten och underbar vacker natur.Jag vill säga att allt finnes här för en lyckad semester.
Besök gärna dessa byar : Paals,San Feliu de Guixols(jättefin marknad),Tossa de Mar,om Ni hinner besök gärna Barcelona en helt underbar stad (går bussar från Platja d´Aro).
Jag har några bilder från området på min sida,titta gärna in.
Några bra tips på boende :

http://www.ciutatdepalol.com/es/ ,suveränt boende,mycket bra info står på deras hemsida.

http://www.aparthotel-santjordi.com/
Hoppas Ni är hjälpta med denna information.
15 feb. 2010 21:57
Hej!
Vi var på stor släktfest i somras, 100 personer från Sverige, och bodde allihop på Ballena Allegre. Det är en stor camping med små stugor, och tältuppställningsplatser. Vi fick helt nybyggda hus på ca 30 kvm som innehöll allt man behöver inklusive diskmaskin och Nespressomaskin! Om man gillar idén med camping där allt finns inom räckhåll så är det perfekt; flera olika pooler, bland annat en precis vid vårt lilla hus, supermarkado med jättebra utbud av spansk mat, bil- och cykeluthyrning, "tvättstuga", internetrum och lång fin strand med möjlighet till både wind- och kitesurfing och härliga bad. Dessutom nära om man vill cykla eller hyra bil till mysigare små byar runtomkring. Vi blev ju mer eller mindre tvingade att gilla läget men det var faktiskt mycket, mycket bättre än vad jag trodde, och perfekt för barn!
/Kanelkardemumma