Tips Krabi?

24 nov. 2011 10:01
Visningar: 2470
Hej! Ser ut som det blir två veckor i Thailand i december, någon som har några tips på vad man kan hitta på/bör få med sig/ var man kan bo hyfsat billigt/vart man går ut i/runt Krabi?
24 nov. 2011 14:46
Krabi är både en stad och en provins och du lär inte bo i staden som ligger en bra bit från havet. Däremot är det trevligt att börja någon vecka i Ao Nang för att sedan ta minivan/taxi/färja till Koh Lanta - då får man "gott och blandat" av Thailand!

Läs mer på www.alltomthailand.com och ladda ner deras gratis reseguider! Nyttja även sökfunktionen här på Reseguiden då det finns tonvis med info om Ao Nang och Koh Lanta!
24 nov. 2011 19:19
Jag tycker att om du ska till den delen av Thailand så åk till ao nang, fint område med hyfsat utbud.

Om man är van med att resa och inte vill åka till mini Sverige, med kalles kaviar, påse bilar, snus, thaiare som försöker prata Svenska, så ska man enligt skita i Koh Lanta, endast dammigt,tråkigt och fullt av svennebananer.
25 nov. 2011 20:23
tack folkens! ska kolla in de guiderna :)
27 nov. 2011 14:17
Hej! Har du hittat någon reskamrat än? Jag är sugen på sol & bad i Thailand i 2 veckor. Har hittat riktigt billiga resor till Phuket torsdag 1 dec eller Krabi söndag 4 dec. Ingen av mina kompisar vill/kan åka med. Känner mig väldigt trygg med att resa ensam i Thailand, men alltid roligare med sällskap. Hör av dig om det låter intressant!