Tips inför första besöket

Av Sanko
22 juli 2013 19:22
Visningar: 426
Hej !
Önskar lite tips och råd från som har varit i Alanya. Ska dit i augusti månad med min fru. Vi har bokat hotel, Sentido Gold Island. Är det som har varit där och kan nån feedback så är jag tacksam. Undar hur mycket kostar det att åka taxi där? Vi kommer att ca 2 mil från Alanyas centrum enligt Apollo. Är det dyrt att äta ute ? Nån bra och prisvärd marknad ?

Tacksam för svar.
26 juli 2013 19:36
Hej :) vart i Alanya förra året i mitten av augusti! Det var ju mer av en festresa med en polare, då jag anser Alanya vara en feststad... Det finns dock en marknad ovanför cleopatrastranden (vet inte riktigt var) men har för mig att den var på lördagar... Taxi vart billigt när vi åkte iaf. Med st vart bara in till centrum från hotellet... 1 km. Jag säger bara pruta!! Vissa sätter på taxametern och vissa inte. Säg ett pris som du tkr är vettigt och se hur dom ger respons...

Sen finns det shopping i centrum alanya också! Dock är dt just väldigt mycket samma... Men marknaden minns jag var väldigt bra närjag var där med familjen 2008. Maten är hyfsat billig! En kebabrulle(mini) kostar typ 20 kr (typ 5lira) middagarna ligger runt 14-30 lira har bag för mig :)

Hoppas ni får en go resa:)