Thailand 2 veckor i februari 2020 (Arlanda-Krabi)

8 aug. 2019 11:42
Visningar: 299
Hejsan,
Nu har vi äntligen bokat vår första resa till Thailand någonsin, ser verkligen fram emot detta äventyr. Vi flyger med Qatar från Arlanda till Krabi. Vi har ännu inte bokat hotell eller bestämt vilka öar vi kommer att besöka men har en tanke på att första vara några dagar i Krabi och sedan dra till Koh Samui och sedan tänkte vi kanske Phi Phi islands och till sist en natt i Krabi innan vi åker hem igen.

Det vi är ute efter är lugn och ro, fina stränder, sol, möjlighet att se natur samt äta god mat.
Är det någon som har förslag på någon ö i närheten av Krabi som hen skulle rekommendera?

Har också en fråga om vaccin, vilka olika vaccin har ni tagit när ni har besökt Thailand?
Något annat som vi också behöver tänka på?

Vänliga hälsningar,
Sara
8 aug. 2019 19:08
Hej. Två veckor Krabi, blir nog lite omständigt o ffa tidsödande o ta sej till Samui, nöj er med Phi Phi och Lanta, 2 v går fort. Vaccin: hepatit a o b.
8 aug. 2019 20:50
Håller med ovanstående. Håll er kvar i provinsen Krabi, finns massor att upptäcka där. Ingen idé att lägga en massa tid på att resa till Koh Samui för att sedan resa tillbaka samma väg. I den direkta närheten har ni ju som sagt Ao Nang med alla småöar, Koh Lanta, Koh Jum och Phi-Phi.
Av Bibby
9 aug. 2019 19:34
Två veckor är ju en evighet, var i Krabi en dag/natt, rejält uttråkad redan då, en kort stund i Ao Nang på det dygnet dessutom, riktig charterträskfälla. KS var inte bättre men kolla in det, ni har massor med tid, kolla in fler länder också kanske?

Kambodja är bättre och roligare.