Ta sig mellan Cebu till Boracay med tungt bagage!

27 nov. 2012 18:30
Visningar: 424
Hej!

Jag har ett rätt stort problem. Har bokat flyg från Cebu-Caticlan(Boracay) med Cebu Pacific och det gick då endast att kryssa för rutan att man ville checka in 10kg. Jag tänkte att då finns det väl inte så mycket val så jag gjorde det och tänkte att jag får väl betala till lite på flygplatsen då. Nu fick jag precis höra att det kostar över 100 kronor per extrakilo!!! I och med att jag har cirka 25 kg i incheckat bagage kommer detta bli en enorm summa vilket jag inte är beredd att betala.

Någon som har något tips på något annat sätt jag kan ta mig mellan Cebu och Boracay (White Sand Beach) på något annat sätt med tyngre bagage utan att man ska blir ruinerad?! Jag är desperat och har inte många dagar kvar tills jag ska flyga.

Vore enormt tacksam för hjälp!
Av Johan77
28 nov. 2012 00:37
Du det kan inte stämma, hade en kompis som hade 6 kilo för mycket kanske betala 80- 100 kr.
28 nov. 2012 06:31
Tack Johan! Skönt att höra! För jag ringde nämligen upp Cebu Pacific nu också och då sa de att det ska kosta cirka 24 kronor per extrakilo, men var fortfarande lite osäker när jag hört annat innan, så nu känns det bra att jag fått det konfirmerat från dig också som vet någon som flygit däremellan