Boracay, El Nido eller Bantayan Cebu???

Av Emmajj
19 okt. 2017 09:22
Visningar: 928
Jag och min sambo ska åka 3 veckor till Filippinerna nu den 18 November.

Vi flyger till Caticlan och har bokat 3 nätter på Boracay till en början.

Vi kan dock inte bestämma oss om vi efter Boracay ska röra oss till Cebu och spendera två nätter där och sen ta sig ut till Malapasqua eller Bantayan eller om vi ska dra på det helt andra hållet och flyga till Puerta Princesa och sen ta sig upp till El Nido med stopp i underjordsfloden på vägen.

Ni som har varit där, vad hade ni helst gjort?? Vi vill helst vara på ett ställe där det händer lite, behöver inte vara fest men ett ställe där det finns en del dagsutflykter att göra och restauranger att välja mellan.

Om man väljer att ta sig till El Nido, hur tar man sig sen lättast därifrån till Manila ? Vårt flyg går därifrån till Bangkok.

Om ni har tips på andra ställen som inte är super omständiga att ta sig till så kom gärna med det :D
Av Php
20 okt. 2017 23:25 (redigerad)
Flyg från Caticlan till El Nido direkt, den överlägset enklaste o bästa (men dyrare). air-swift.com är de enda som flyger dit. Går även direktflyg från Manila, Cebu & Clark. Ta Sabang (underground river) på vägen ner från El Nido & flyg ut från Puerto Princessa är ett förslag.
6 nov. 2017 13:52 (redigerad)
Jag var där, kom hem 2 dagar nu. Boracay som vanlig är tråkigt och trångt, lite dåligt timing nu att åka då det är regn och tyfoner. Några dagar innan jag kom hem så regnar det varje dag...

Det finns typ "privat" flyg också men det är typ 5000 pesos som åker dit.
14 nov. 2017 16:28
Välj Bantayan istället för Malapascua.