Swanson´s?!

7 juli 2010 11:53
Visningar: 4275
Hej,

Vi funderar på att göra en Roadtrip - San Francisco till Los Angeles med Swanson´s. Någon som har erfarenhet utav deras resor?
Hur är hotellen som är med i grundutbudet och kände ni att tiden räckte till?

/Alexandra
7 juli 2010 13:14
Vilken resa är det Ni funderar på? Hittar ingen som stämmer med beskrivningen. Är det Bilpaket, veckopaket eller något annat?
Man kan ju bestämma allting själv om man vill.
7 juli 2010 13:30
Hej,

Golden California bilpaket tänkte vi oss i så fall!

/Alexandra
7 juli 2010 15:17
Hej igen, spontant tycker jag det känns ganska hektiskt med en sådan tur. 12 dagar och det blir bara en heldag på varje ställe utom SF där Ni får två dagar.
Vi ska göra en liknande runda i September och har bokat själv. Vår resa är på dubbla tiden varav vi även har två nätter i Mamuth Lakes vid Yosemite och tycker att det är lite kort om tid när vi ser hur mycket vi skulle vilja hinna se.
Vi åker runt istället för mellan två städer. Turen ser ut så här.
LA 3n - San Diego 3n - Williams 1n (nära Grand Canyon) - Las Vegas 2n - Mamuth Lakes 2n - San Francisco 6n - Monteray 1n - LA 5n.
Vi har valt budgethotell men som ändå fått bra betyg på Tripadvisor, (bra lägen och gratis parkering/internet) förutom i Las Vegas där vi ville lyxa till det lite. Vi flyger med ett stopp i NY med United (mellan Köpenhamn och NY flyger SAS andra sträckan Delta), Vi har en Mellanklass SUV hela tiden.
Vi nu uppe i ca 33.000:- med Flyg, alla hotell och hyrbil för två pers. Har använt Expedia, MrJet, EasyCar, BudJet, Booking.com, och Super8 när vi bokat. Har inte räknat på vad motsvarande skulle kosta med Swanson´s

Har bara bokat hotell en gång genom Swanson´s och det var ett helt okej enklare hotell. Kolla hotellen de erbjuder på Tripadvisor, man brukar kunna få en rätt bra bild av hotellen så.
Av Jesperw
21 juli 2010 20:58
Swansons är en välrenommerad arrangör som jobbat med USA länge. Gillar du deras upplägg, så har du inget att tveka på!!

Gillar du inte upplägget, ring och prata med dem. Deras individuella resor går oftast att ändra på.
21 juli 2010 21:09
tack snälla för era kommentarer! jag ska kolla upp med Swanson´s om att utöka resan osv.
eller alt. som ni skrev - göra en egen!! :)
1 aug. 2010 23:45
Första gången som vi skulle åka till Kalifornien och bila efter Highway 1 gick vi till våran lokala resebyrå o bokade Swansons Roadtrip. Men sen blev vi tyvärr tvungna att ändra datum för utresan och när vi sen skulle göra ny bokning valde vi att boka allt själva men med samma flyg, samma hotell o samma flygtur till Gran Canyon och d vi blev några tusenlappar rikare på att boka allt på egen hand. Kan även tillägga att vi valde att lägga till några dagar i vissa av städerna mot vad Swansons hade i sitt paket och d kan jag oxå rekomendera. Har nu gjort denna resa två ggr och längtar tills jag får göra den igen.
Av Theelf
2 aug. 2010 13:40
Swansons är en känd resebyrå som arrangerar kvalitetsarrangemang. De är även kända för att ställa in många av sina resor.
6 aug. 2010 13:37
Hej!
Jag har två gånger köpt färdiga bilpaket av swanson´s. "Pioneer trails 1 och 2" och "Southern heritage". Det har fungerat alldeles utmärkt för oss och vi har tyckt tiden har räckt bra. Hotellen har ofta varit motell i mellanklass i mindre orter, och lite billigare förstaklass i storstäder. Att resa med swansons är enkelt och bekvämt, men det är såklart dyrare än att boka själv, annars skulle ju deras affärsverksamhet inte fungera...