Srs-travel - fantastisk resa

Av An_gun
17 mars 2012 17:15
Visningar: 2417
Inför vår resa till Turkiet (27/2 - 5/3) hade vi läst flera klagomål på denna sajt. Bland annat oroades vi över att flera reseföretag verkade ha samma resekoncept och hade framställts som blufföretag. Vi vill lugna alla presumtiva resenärer. För oss var allt till belåtenhet och något bluffande upplevde vi verkligen inte.

När vi väl kom fram till Antalya möttes vi av Göktog, den bästa guide vi någonsin upplevt. Hans breda kunskaper och hans allmänbildning tillsammans med stort engagemang bidrog stort till att göra en bra resa ännu bättre. Vi fascinerades av de arkeologiska platser vi besökte, människors vänlighet och fria livsstil, de fräscha hotellens höga standard och den i alla avseenden exemplariska organisationen på den turkiska sidan. Uppenbarligen är det samma turkiska företag (CKB Travel) som sköter arrangemangen för både SRS-resor, OSKA-resor och ETU-travel.

Vi såg också andra guider som verkade engagerade och kunniga, men har svårt att tro att de var lika fascinerande att möta som Göktog. Hans humor och empatiska personlighet gjorde att hela gruppen hade trevligt tillsammans och fick vidgade kunskaper om Turkiet förr och idag.

Den enda seriösa kritik som vi vill framföra handlar om informationen från svenska srs-travel. Den var alltför knapphändig och bland annat borde informationen om tilläggskostnader för mat ha varit mycket ärligare.
Vi upplevde snöstorm och snålblåst men det förtog inte gruppens upplevelser. Alla tycktes nöjda och ingen blev magsjuk!

Gnällspikar kan alltid hitta något att klaga på, men under vår resa fungerade allt bra.
Av Anis
17 apr. 2012 23:00
Håller helt med dig om denna resa. Vi hade en utomordentligt kunnig och trevlig guide som talade bra engelska. Vissa klagade på hans engelska, de var inte så bekväma med språket och hade trott att guiden skulle tala svenska. Lyxiga hotell med trevlig personal och hyfsat god mat.
Vi hade bara trevliga medresenärer i gruppen, inga gnällspikar.
Man kunde mycket väl läsa sig till att vissa kostnader skulle tillkomma.
I min biljett ingick inte Hamam, jag kostade på mig det ändå. Underbart!
Jag reser mest på egen hand, men visste vad jag kunde vänta mig av denna resa och den motsvarade mina förväntningar till fullo.
Vill man inte betala för service och fina hotell kan man boka resa med annan resebyrå.