Spännande resmål i Europa med en 19-åring?

Av Babs67
28 dec. 2018 07:00
Visningar: 240
Ska i slutet av augusti åka på en mamma-son tripp ca 5-6 dgr. Sonen vill uppleva spänning, äventyr, spektakulär vandring eller ngt annat med ”wow”-faktor. Skulle gissa att vandringen caminito del Rey i Malaga skulle kunna vara ett förslag. För 2 år sedan åkte vi zipline i Omis/Kroatien som var hur kul som helst. Har ni möjligtvis några tips?
Av Emolis
28 dec. 2018 12:00
Kan ju slå ett slag för Färöarna, Norge eller Svalbard, där finns det spektakulära vandringsmöjligheter och naturupplevelser så det räcker och blir över :) På Svalbard paddlade vi bl a kajak under midnattsolen och det fick åtminstone vår annars så svårimponerade tonåring att tina upp. Om det är värme ni är ute efter så är Caminito del Rey absolut ett bra val, men så mycket mer spänning tyckte inte vi att det finns i området, men såklart en massa annat.
Av Babs67
28 dec. 2018 16:22
Tack för tips, Emolis! Kan förstå adrenalinkicken att paddla bland isbjörnar på Svalbard men där känner mor bara en skräck-känsla! Wow, vad modigt gjort av er! Lite mer bekväm, inte fullt en sådan naturmänniska. I övrigt är nog ett behagligt väder ngt jag är ute efter. Håller med om att man inte kan åka enbart till Caminito del Rey. Vi var i en grotta nära Nerja som jag tycker är sevärd men som sagt, har ju redan upplevt det.