Sommaren 2019: Backpacking i Asien

Av Carbis
7 mars 2019 14:41 (redigerad)
Visningar: 251
Hallåhallå!

Jag är sugen på att göra en sista längre resa denna sommaren innan jag drar igång med studierna igen till hösten och söker därav en resekompis.

Har tänkt mig en resa i Asien på ungefär två månader, vill allra helst upptäcka Kambodja, Vietnam och Filippinerna men är i övrigt öppen för förslag om ytterligare/andra länder. Alternativt istället en resa runtom genom Afrika.

Lite kort om mig: fyller 22 till sommaren och bor för tillfället i Stockholm/Uppsala. Tycker om äventyr i dess olika slag och vill gärna uppleva så mycket som möjligt på den plats jag befinner mig. Bada, sola, paddla, testa lokala restauranger, gå på marknader, hyra båt, ta drinkar på olika takbarer runt om, river rafting ja lite allt möjligt är jag sugen på!

Skicka iväg ett meddelande här på reseguiden om du är intresserad av något likande!

Hoppas vi hörs!
Av Thongen
9 mars 2019 16:56
Hej! Kommer kanske att resa ner med morsan till Vietnam i sommar och resa runt sydöstasien i ungefär 1 mån! Skulle vart roligt att planera ihop något om du också ska ditåt 😁 h. En finlandssvensk kille på 21 år 😊
18 mars 2019 12:34
Hej!
Såg att du söker reskompis för sommaren 2019. Jag planerar också att åka! Då jag just nu pluggar till sjuksköterska på Örebro universitet så behöver jag veeerkligen en paus i plugget och vill så gärna komma iväg!

Jag har rest lite tidigare, var ute och backpackade i några månader för två år sedan, runt i Asien. Flög då dit med en tjej som jag träffade såhär på internet och vi höll ihop i 4 månader, så det funkade bra! Min tanke är ganska oklar, jag älskar att dyka så det är något jag tänkte göra. Planen är att flyga till Bangkok antingen i slutet av maj eller början på juni sen åka hemåt någonstans i mitten av Augusti!

Jag som person är väldigt enkel att ha att göra med, gillar att som sagt dyka, prova nya saker, äta god mat, träffa nytt folk, festa lite och bara leva Life! Just de, jag är 25 år och kommer ursprungligen från Varberg, som ligger några mil söder om Göteborg men bor numera i Örebro för plugget!

Hör av dig om du tycker att det låter kul så kan vi prata mer!

Må bäst, Hanna
20 mars 2019 23:14
Hej!!

Jag åker iväg till Asien nu 14 april och planerar att stanna i 2-4 månader! Kommer först resa tillsammans med en kompis i tre veckor i Thailand, sen en annan tjej i två veckor i Burma. Sen har jag även pratat med ytterligare en tjej om eventuellt en vecka på Bali, men är inte helt bestämt.

Jag kommer i alla fall att vara själv från slutet på maj/ början av juni och letar därför också efter någon/några att resa med på sommaren!

De länderna jag vill besöka är Laos, Filippinerna, Malaysia, Sri Lanka men är även öppen för andra ställen också. Var och backpackade i Asien vintern 2018 och längtar bara tillbaka! Är 22 år och studerar Webbdesign på distans. Älskar äventyr och allt som du beskrivit ovan.

Skickar även ett meddelande privat. Hoppas vi kan planera ihop något! :D
5 apr. 2019 20:24
Hej!

Jag är också jättesugen på att ta en paus i plugget och resa iväg under sommaren! Jag är också intresserad av att se Kambodja, Vietnam och Filippinerna samt även Bali!

Jag vill också se så mycket som möjligt när jag reser, testa restauranger, sola, bada, sitta på någon bar och ta det lugnt.

Jag är 24 år och bor i Umeå. Hör gärna av dig/er på facebook :)