Sol, bad och värme under 6 dagar i oktober i USA - VAR?

14 sep. 2016 20:04
Visningar: 206
Hej!

Jag och min sambo åker till New York i oktober och är borta i 12 dagar.

Vi har åtaganden i NY första tre dagarna. Därefter är vi "lediga" i sex dagar, för att därefter ha ytterligare ett åtagande i NY under en dag. Sedan är vi "lediga" i två dagar till innan vi flyger tillbaka till Sverige, dessa två dagar kommer att spenderas i NYC.

Vi har tidigare varit i NY flera gånger, allra senast i somras under en vecka. Vi känner oss inte så sugna på att spendera ytterligare dagar där under våran kommande resa.

Vi funderar på att flyga ner till Florida och spendera de första sex lediga dagarna vi har där. Vad vi är ute efter är bara avkoppling, sol och bad och lite lugn och ro. Vi har funderat på Fort Lauderdale, vad tror ni om det? Eller bör man flyga någon annan stans i USA?

Tacksam för alla tips vi kan få! :)
Av Birgere
14 sep. 2016 20:28
Anna Maria IslandFlorida västkust känns perfekt för er. Skulle ni få lappsjuka så är det bara 2 timmar upp till Orlando.
14 sep. 2016 22:33
Citerat från Birgere:
Anna Maria Island på Floridas västkust känns perfekt för er. Skulle ni få lappsjuka så är det bara 2 timmar upp till Orlando.
Tack för tipset! Har precis surfat runt lite på Anna Maria Island och det verkar verkligen vara en riktig pärla!
Vet du var bör man bo om man är ute efter lugn och ro men ändå med närhet till restauranger? Holmes Beach, Longboat Key eller Lido Key?
Av Birgere
15 sep. 2016 07:32
Om du söker här på forumet så får du bra tips om boende o ställen o käka på samt vad man kan göra.