Söker reskompis till Australien i Januari!

12 aug. 2014 20:34
Visningar: 210
Hej! Är en trevlig och mycket glad tjej som känner för att dra iväg till Australien och leva livet i ca 2 månader eller längre från och med januari. Så söker nu en reskompis som är lika glad o trevlig och älskar att äventyra och upptäcka nya saker. Tjej eller kille spelar ingen roll så länge du har ett glatt humör o en positiv inställning!

Tveka inte på att höra av dig om de låter intressant! :)
Ha det så bra. Mvh Linn Carlsson
Av Eriknym
12 aug. 2014 20:49
Hej!
Jag är en kille på 20 år. Jag kommer åka till Sydney i mitten av februari, kommer då från några månaders resa i Sydostasien. Mina planer är att resa upp längs kusten tills jag kommer till Cairns. Jag kommer stanna i Australien i knappt två månader. Under resan vill jag sola,bada, träffa nya människor och se nya platser. Jag reser själv och söker därför resesällskap under dessa veckor i Australien!

Vet inte om det passar in i din resa men om det låter intressant är det bara höra av dig! :)
13 aug. 2014 09:45
Det låter ju jätte intressant :) Hör av dig till mig på fb så kan vi prata mer. Linn Carlsson :)
26 sep. 2014 17:07
Hej!
Är tråden fortfarande aktuell eller har du hittat någon? :) Annars är jag intresserad! Planerar att åka ner i mitten av januari för att resa runt och leva livet i ca 2 månader innan jag drar över till NZ nån månad och skulle helst vilja ha sällskap på min resa! Pga klimatet/vädret tänkte jag börja i Carins och ta mig ner mot Sydney.

Hör av dig om det låter intressant :)