Söker reskompis till Australien!

Av Saraelm
16 jan. 2014 13:28
Visningar: 173
Jag hade tänkt backpacka i Australien nu i vår och eventuellt ta lite småjobb för att hålla igång reskassan. Alla vänner har jobb, ont om pengar eller pluggar så därför söker jag reskompisar som vill hänga med mig under resan. Helst flera, the more the merrier!
Planen var att börja i Brisbane eller Melbourne och följa östkusten. Jag vill uppleva mycket turistattraktioner men också naturen. Jag vill lära mig surfa och snorkla mycket och försöka hitta på så mycket äventyr som möjligt, jag är inte den fega typen!
16 feb. 2014 16:19
Hej! :)
Är inne på samma spår och vill gärna åka detta år men vill hinna spara lite innan man åker ifall man inte får jobb eller liknande.
Är en 22 årig tjej som bor i Stockholm och inga av mina vänner vågar ge sig iväg på en längre resa,så hoppas kunna hitta någon/några att resa ihop med.
Hör av dig :)
21 feb. 2014 23:21
Hej! Jag hade tänkt som dig, resa runt, uppleva lite saker och prova på nytt! Jag är även sugen på Nya Zealand. :) när hade du tänkt åka? :)
Av Kaians
27 feb. 2014 15:32
Jag drar den 28 mars till Sydney. Bara att hänka på om du vill =) Jag åker med Kilroy Travels.
Jag ska antagligen vänta på en annan vän i Sydney som kommer ned i mitten på April innan jag reser vidare, men ingenting spikat! Men min plan är att resa östkusten, möjligtvis köpa någon campervan och försöka ta den via den vägen. Australia Zoo och guldkusten utanför Brisbane är någonting som jag alltid har velat uppleva, och att ta dykarcertifikat i Barriärrevet. Dock är dätta ännu bara tankar, man vet aldrig vad som kan hända på vägen. Dock så är mitt huvudsyfte att uppleva saker, och inte att jobba där nere. Men ändå så vore det inte helt fel att hitta något ströjobb lite då och då så man får in lite pengar till finansieringen =)

Det är en lång reseväg, och hittills reser jag ensam. Sällskap under den 23 timmar långa resan vore guld värt ärligt talat!

Hör av dig till mig på Facebook eller via mail så kan vi snacka vidare! Fanns fortfarande en hel del platser kvar på flygen!

// Mvh. Kai