Söker reskompis/ar till Australien 2015!

Av Filllle
2 juni 2015 10:26
Visningar: 148
Heej!

Är du som jag, en positiv och ödmjuk person som vill upptäcka världen och leva livet fullt ut? Då kanske vi passar som reskompisar!

Tanken var att jag skulle plugga till hösten men jag känner att karriären kan vänta, istället vill jag upptäckta Australien, NZ och kanske Thailand. Jag kan tänka mig att jobba en kortare period för att sedan bara resa, upptäckta, lära mig surfa, festa, ja allt som hör till!

Vem är då jag? En 20årig glad tjej från en småstad som älskar att upptäckta nya platser och lära känna nya människor. Djur och ridsport har en stor plats i mitt hjärta, älskar också träning, fest, äta gott och skratt!!

Låter det som något intressant? Hör jättegärna av dig här eller på FB, Felicia Dolk Fröjd heter jag där!

Hoppas vi ses!!!
Av Glamoz
8 juli 2015 10:27
Tjeena! Jag la till dig på fb det låter intressant!! :)
Av Aliceb
10 juli 2015 00:10
Hejsan! jag och 3 andra tjejer har precis bokat flyg till Sydney den 7:e september! Kommer nog stanna i Sydney i några månader och jobba ett tag! Om du också har planer på att åka till Sydney kan det ju vara kul att ha kontakt :)
13 juli 2015 18:59
Låter bra :D skriv till mig om dina planer fortfarande finns
Fb Maria Stelander
6 aug. 2015 23:58
Är så sugen på att dra till Australien! Har varit inne på att först dra till Sydney för att bo och jobba ett tag och sedan resa runt. Lägg till mig på fb om du fortfarande har liknande planer! :)
10 aug. 2015 21:12
Hej!

Låter som ditt äventyr kan vara mitt med! Skulle också vilja upptäcka Australien, nya zeeland m.m. festa, surfa och allt spännande! Hade gärna åka upp längs östkusten och lära mig surfa, dyka, kanske jobba på någon gård, campa, se lite koalor, festa, ja försöka uppleva så mycket som möjligt helt enkelt!

Efter australien skulle jag även vilja besöka fiji/hawaii/bali/thailand och new Zealand, om pengarna räcker till så att säga hehe.

Lite om mig: fyller 19 i september, jag är en väldigt glad och sprallig person som vill se det mesta av världen! Älskar utmaningar och när adrenaline kickar in! Bästa jag vet är att rida och fotografera, så det lär bli mycket foton! Mitt mål med australien är att träffa massa nya människor, upptäcka och bara njuta av livet, sen har jag även som livsmål att lära mig surfa.

Tveka inte på att höra av dig på fb (https://www.facebook.com/josefine.arvidsson.9) eller här!
13 aug. 2015 10:09
Låter astrevligt!
Om någon fortfarande har det i tankarna så åker jag ner i början av september, hade varit jätteroligt att få sällskap!
Fb johanna renebaoui