Skidresa till alperna

Av Dasola
14 okt. 2016 11:41
Visningar: 95
Helluuu everybody!!
Jag är en tjej som är väldigt sugen på att åka till alperna I år också. Jag skulle tänka mig åka någon gang strax efter den 26e januari 2017. Alltså v. 5 hade Passat mig utmärkt. Det spelar ingen störe roll vart, bara det är någorlunda billigt, många långa backar och bra afterski. Jag har tidigare varit I Bad Gastein och Chamrousse, men hade gärna testat något nytt. Ju fler vi är desto roligare!!

Än så länge så har jag kikat på en studentresa med Rollingsnow för typ 5700 kr och det är en bussresa till Val Torens. Men hittar jag folk här så kan vi ordna en egen resa vilket kommer bli mycket billigare. Hör av er folket!!
Medlemmen har tagit bort svaret
17 okt. 2016 20:35
jag letar också sällskap att åka iväg och åka slalom och afterski med. januari passar mig bäst :) ställe spelar ingen roll.
Av Dasola
17 okt. 2016 20:44
Hello, vad härligt att flera hörde av sig. Dock har Erica försvunnit. Skrev ett pm till Erica, men där var det tyst. Men i alla fall, vad säger du om vecka 5 Petra? Än så länge har jag hittat en bussresa som är en studentresa till Italien för 5300 kr. Men om vi är ni åtminstone 2 st kan vi kika på lite andra alternativ. Vi måste hitta boende och sen bara kika på flygpriserna. Åker du skidor eller snowboard?