Shows i LV

Av Ales
12 sep. 2015 22:45
Visningar: 70
Hej!
Jag vill gärna se Michael Jackson One i LV.
Undrar lite vad gäller biljetter..
Var och när köpa?
Finns de via tixfortonight? Kollade på deras hemsida,såg tyvärr inga för Michael!?
Vi åker i okt och egentligen spelas den bara en dag som passar oss, den 30/10..
Hur har ni gjort?
Vilka andra shower kan ni rekommendera?
Vi åker med barn som är 9,11..
Leila
Av Peter_o
14 sep. 2015 09:17
Biljetter till Michael Jackson finns på ticketmaster.com, kostar ca 100-200 dollar.
/PeterO
14 sep. 2015 12:14
Tix for tonight säljer vid olika bås på plats i Las Vegas för lägre priser till de shower samma dag som inte är slutsålda. Om ni gärna vill se just Michael Jackson ONE skulle jag rekommendera er att istället köpa i förväg.

Angående andra shower så såg vi Beatles LOVE, också av Cirque du Soleil, och den var otroligt bra. Dock vet jag inte om den är något för barn i er ålder.
21 sep. 2015 12:43
Jag såg ONE i Globen och den var grym, skulle rekommendera den till alla som gillar MJ.
Jag skulle inte chansa om det är bara 1 dag som passar. Den går väl på Mandalay Bay så in på deras hemsida och kolla. :)

Jag såg Cirque du Soleis O på Bellagio. Häftig show med vattentema, alla dessa shower är väl bra kan jag tänka. Cirque du Solei har väl typ 10 shower i olika teman.
Av Ales
25 sep. 2015 22:18
tack alla!
jag tror att vi bokar biljetter, våga nog inte chansa. Tycker dock att det är dyrt, vill man få bra platser kostar det en hel del:(
27 sep. 2015 13:03
Ja, billigt är det defintivt inte, dock behöver du nog inte oroa dig för att inte få bra platser. De flesta ställen är byggda specifkt för showen i fråga och så att det inte ska finnas några dåliga platser.

Vi köpte biljetter till en av de billigare sektionerna för LOVE men väl på plats hade vi tur och fick vi en "gratis uppgradering" till första parkett. Antar att inte så många ville hosta upp priset för dessa och att man inte ville att stolarna längst fram skulle stå tomma... På Ceasar's Palace satt vi däremot långt bak och det var inga problem alls.