Scand jet

Av Chagana
29 maj 2012 20:43
Visningar: 820
Hej!
Är det någon som har rest/bott med Scand jet?
Hur var er upplevelse i så fall?
Vi funderar på att resa till Kroatien med dem.

Tacksam för svar:)
Mvh Jasmine
29 maj 2012 22:06
hej jag åkte med scandjet förra året ,restresa på midsommarafton.funkade gööörbra<......ett tips gå runt i split och leta efter sobe=rum fick jättemysiga rum för ca 300 kr /dubbelrum inom de gamla borgmurarna hos privatpersoner ,gjorde likadnt på öarna utanför där vi luffade runt...trevlig resa
Av Chagana
2 juni 2012 17:21
Tack, det var kul att höra:) Vi har fortfarande inte bestämt hur vi ska göra än. Men vi spanar efter inspiration varje dag:)
Av Desires
3 juni 2012 12:35
Hej!
Kroatien är ett fantastiskt semesterland, har ej rest med Scandjet, men sett att de nu börjat med direktflyg från många olika orter i Sverige, vilket ju är jättebra. Vill man resa till Kroatien på det sättet är det ju toppen att det numera finns så många möjligheter.

Själv reser jag alltid med reguljärflyg t Kroatien, (oftast till Split), sedan hyr vi en privat mysig lägenhet med havsutsikt nära en medeltidsby eller fiskeby. Så tycker vi att vi får ut det mesta och bästa av Kroatien.

Vill du läsa om mina resor dit, bl a Trogir, Hvar, Brac, Omis, Zadar med nationalparkerna, Dubrovnik, Vis, Korcula mfl så har jag skrivit ett samlat inlägg om alla dessa resor med direktlänkar här på min reseblogg
http://www.desires.se/#post115
Av Mirreli - Reseguiden.se
3 juni 2012 20:40
Hejsan,

Jag bokade med Scandjet förra året till ön Krk, som jag varmt rekommenderar. Vi fökg med Malmö Aviation som har toppenbra standard och service. Vill ni ha lite tips, ring dem direkt och fråga, de är experter på Kroatien eftersom de inte säljer andra destinationer.

Fråga gärna även mig, svårt att rekommendera något när jag inte riktigt vet vilken typ av resa du är ute efter :).

Mvh Mireille