Santa Monica eller Marina del Rey som utgångspunkt?

6 juni 2014 18:54
Visningar: 606
Vilket är att föredra, 2 nätter i Santa Monica + 2 nätter i Hollywood, eller 4 nätter i Santa Monica/Marina del Rey?

Är det bättre att ha en fast punkt och utgå ifrån den? I Hollywood är det endast turistmåstena som lockar, Walk of Fame, Universal studios osv - dvs inget nattliv. Eller blir det för mycket tid i bilen om man väljer att bo vid kusten?

Vi har sett en kanonfin lägenhet på airbnb i Marina del Rey, men vet inte så mycket om området...
Av Hawaii
6 juni 2014 20:30
Personligen hade jag definitivt valt 4 nätter i Marina del Rey. Att checka ut och checka in och allt som hör till tar också tid - jämfört med körtider t.ex. Blir nog mycket mera avkopplad känsla att vara på samma ställe hela tiden.
7 juni 2014 09:55
Var i LA för cirka ett år sedan. Valde mellan att bo i Hollywood eller Marina Del Rey och valde till slut Marina Del Rey. De var de bästa valet den resan. Området ligger fint vid vattnet. Det är lätt att ta sig med bil till Santa Moncia och Hollywood mm.

Vi cyklade från Marina Del Rey till Santa Monica längs kusten en dag vilket var nästan resans höjdpunkt.

Ha en trevlig resa!
7 juni 2014 23:14
Tack för era svar!! Det känns som att vi nog siktar in oss på fyra nätter vid kusten och gör utflykter på dagarna. Det är helt riktigt att det faktiskt går en massa tid åt att byta boende. Plus att det kan vara skönt att "bo in" sig lite efter lite kuskande på vägarna. Och sen kanske man kan hyra en cykel :)

Vi får se om vi ska välja den superfina lägenheten med stor patio i Marina del Rey via Airbnb eller ett dubbelrum på Seaview hotel i Santa Monica....(det känns lockande att bo nära piren).