Rhodos utestad / jobb

8 feb. 2010 22:08
Visningar: 288
Hejsan. Ligger inom försvaret för tillfället och har redan tankar inför sommaren. Har en polare som ska ner och jobba på GG ( Grabbarna Gruz )
Och jag skulle också vilja dra ner och säsonga nere i rhodos. Skulle ju absolut helst vilja jobba inom ett "fest ställe kedja" men inget måste.
Har ansökt till ett ställe som heter Pascha och ska på intervju i Sthlm , men vill inte gå o hoppas på bara ett alternativ, gillar att ha lite olika krokar ute och se vad som dyker upp. Är ung , populär hos tjejerna , gott fysiskt skicka, ja det finns helt enkelt inget som kan stoppa mig från att jobba men samtidigt ha en bra och minnesvärd tid.

Så nu undrar jag om det finns någon här som är lite erfaren och kanske har några bra tips på var jag kan få kontakt med människor så jag kommer ut på "marknaden" ? Och om någon som kanske har jobbat där nere kan ge mig tips eller dylike.

Tack för att ni tog er tiden! MvH Didde
Av Phriday
9 feb. 2010 11:26
Har en tjejkompis som åkte ner för något år sen och jobbade. Hon blev grundlurad. Fick ingen lön och blev av med bostaden (som hon fått via arbetsgivaren). Se till att kolla upp företaget och arbetsgivaren innan du ger dig iväg. De är oftast snåljåpar som vill ha mer pengar, och de tjänar jävligt bra på unga människor som vill komma dit och leva livets glada dagar. Det finns dock svenska krögare som äger ställen där. Kan vara lättare att kommunicera med samt att de oftast har ett annat synsätt på kontrakt, lön, arbetsmoral mm.

Men det är ju klart att du ska åka! Blir säkert superkul och ett minne för livet. Kan förstå att du vill ha kul efter att ha gjort lumpen (?).

Lycka till med planerna!