Resvänner...

8 feb. 2014 12:16
Visningar: 597
Mitt namn är Madeleine och kommer från södra skåne - Ystad.
Jag är lärare och fyller 27 år i oktober då jag även tänkte dra till Australien i ett halvt eller ett år. Jag har kontakter nere i Adelaide men skulle vilja resa runt lite på östkusten först :)

Jag är utbildad lärare i idrott, psykologi och hem och konsumentkunskap och är en fotbollskapten med mycket ansvar. Snäll, ärlig, lojal och humor är det jag uppskattar främst hos människor och det är det jag själv lever efter.

Är du sugen på att dra till Aussie i oktober från köpenhamn så hör av dig =) Eller så kan man träffas där nere.. Men vill åka efter fotbollssäsongen och sen är jag flexibel. Hade varit kul med lite utbyte av tankar, information och vänskap.
KRAM!
14 feb. 2014 00:19
Hej Madeleine! :)
Anders här från Örnsköldsvik :)
Jag är mitt i planerna att åka till
Australien en period, alt även hinna med NZ under eller efter men de återstår att se :)
Jag klurar på att åka antingen redan innan sommaren men kan även bli som du efter fotbollssäsongen...
Hör av dig om du tycker det är intressant så berättar jag mer om mig själv :)) Du kanske har någon mejl eller använder Facebook?

Hare! :)

Mejl: (Logga in för att se e-postadress)

/Anders Strömberg
Av Annaje
15 feb. 2014 17:29
Hej Madeleine

Har också funderingar på att resa till hösten. Liksom du så spelar jag fotboll och kommer därför först bli aktuellt i okt:)

Jag heter Anna och är 28 år från Umeå. Har haft fundering på att resa runt i Australien eller Usa! Har du tänkt jobba i Australien eller mest leva livet? Vore kul att surra mer om saken! :)
18 feb. 2014 00:21
Hej!
Jag heter Jessica och fyller också 27 men i september och min plan är att sticka iväg då till Australien,. Bor i Stockholm =)
Jag kommer att jobba och resa runt, jobbar nu som frisör så kommer att söka frisörjobb men vill gärna jobba med lite allt möjligt bara jag får ihop pengar till mat o boende,. vill gärna ha någon att resa dit med och sen ta allt som det kommer.. skönt att se att det finns fler än jag som inte är nybakad från gymnasiet och även passerat 25 =)
Är sjuuuukt taggad på att starta ett äventyr långt ifrån min nuvarande ekorrehjul med resor, nya vänner o massa kul helt enkelt.. KRAM
Av Maliamo
18 feb. 2014 19:12
Hej!

Så kul att se att det är fler som vill ge sig ut på äventyr i Australien. Jag är en 26 årig (fyller 27 i november) social, glad och äventyrslysten tjej med med humor och självdistans. Jag jobbar som legitimerad biomedicinsk analytiker på Akademiska sjukhuset i Uppsala och har jobbat där i snart 3 år.

Har varit sugen på att åka till Australien länge så har bestämt mig för att göra just det. Anser att om man kan och har möjlighet så ska man försöka göra det man vill för i morgon kan det vara försent :-P
Har sökt tjänstledigt från jobbet i 8 månader (f.o.m oktober) och skulle vilja åka till Australien i november.
Åker till Uganda och Tanzania i september så därför skulle November passa mig men är flexibel. Vore kul att få resesällskap då jag ser att fler är intresserade av just australien och ungefär inom samma tidsperiod.

Hör gärna av er :-)
19 feb. 2014 12:57
Vad roligt med lite respons.
Jag heter Madeleine Lidberg på facebook!
12 mars 2014 17:37
Hej Madeleine och alla andra ressugna=)
Vad glad jag blir av att se så många som är i min sits. Jag är 26 år(27 i år) och bor och jobbar som sjuksköterska i Sala. Nu är jag sugen att resa i höst och då gärna vara i Australien en längre tid.
Har du kommit längre i tankarna/planerandet Madeleine?
Ha det gött i vårsolen.
/Emelie
14 mars 2014 11:27
Hej! Jag ska ner till australien också i oktober..min plan är att resa runt lite först och till slut hamna i melbourne där ja har tankt stanna o jobba ett tag:) är en glad tjej på 24 år (blir25 i sommar) just nu bor i oslo där ja jobbar på dagis o som barista :) på fritiden lägger ja min tid på träning :) )... skulle verkligen va kul med ressällskap när man kommer till australien! Ha de så länge :)
14 mars 2014 12:43
Hello alla!! Kul att det är många som fortsätter i samma tråd. 😊 Och se så många som vill dra iväg mot hösten. Jag är fortfarande inne på att dra iväg i september har då tänkt att vara runt Byron bay, lära mig surfa och försöka övervinna min hajskräck för att sen ta mig vidare till Melbourne för jobba. Men allt kan hända på vägen så vill inte ha hela resan planerad och ta allt som de kommer ist.
Jessica haapanen på ansiktsboken.
Medlemmen har tagit bort svaret
25 mars 2014 13:50
Vad kul att se så många som skriver :)
Jag har börjat planera lite men inte kommit så långt. Men känner mig mer motiverad när man ser fler än mig som gör resor i denna ålder. (börjar känna mig gammal, fast jag inte är det, haha)

Adda mig på facebook
madeleine lidberg (finns två men den ena blev kapad när jag var i USA - så ta den med bild)